Vinkkaa Lilyn loistojutusta kaverille ja voita matka!

tukholma.jpg

Sinä olet jo löytänyt tiesi Lilyn mahtavien juttujen pariin. Hyvä! On kuitenkin vielä tyyppejä, joita Lilyn jutun saattaisivat kiinnostaa mutta jotka eivät tiedä palstoistamme. Anna hyvän jutun kiertää, kerro siitä kaverille. Lily lähettää teidät kiitokseksi kevätmatkalle Tukholmaan!

EDIT: Voittaja on arvottu, ja onni osui tällä kertaa nimimerkki helenen kohdalle. Paljon onnea ja hyvää matkaa! Hänelle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Arvomme kaikkien Lilyn haasteeseen osallistuneiden kesken yhden Viking Linen risteilyn Tukholmaan. (Risteilylahjakortti oikeuttaa Tukholman-risteilyyn Helsingistä tai Turusta 2-4 matkustajalle A- tai B-luokan hytissä. Voimassa 30.12.2012 saakka.)

Toimi näin:

  1. Löydä ja lue jokin loistava, kiinnostava, inspiroiva tai ärsyttävä juttu Lilystä – tai vaikka useampi! Tähän arvontaan voi osallistua monta kertaa, kisa on käynnissä koko viikon.
  2. Jaa juttu kaverillesi Facebookissa, blogissasi, twiitaten, sähköpostilla tai vaikka kahvituntikeskustelussa.
  3. Huikkaa tämän jutun kommenttilaatikkoon, mistä jutusta vinkkasit ja miksi.
  4. Jännitä, voititko matkan. Kisa on käynnissä torstaihin saakka.

Voittaja arvotaan torstaina 29.3. Jos et ole rekisteröitynyt Lilyyn, kirjoita kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa, tee se tästä.

Onnea kisaan!

Kommentit (21)
  1. Voittaja on arvottu, ja onni osui tällä kertaa nimimerkki helenen kohdalle. Paljon onnea ja hyvää matkaa! Hänelle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla.

  2. Vinkkasin ystävälle mainiolta kuulostavasti uuniomenreseptistä:

    http://www.lily.fi/juttu/omenat-aamutakissa

    Ehdimme näkemään harvoin ja meillä on tapana juhlistaa yhteisiä kahvihetkiä leipomuksilla tai herkuilla ja ajattelin näiden sopivan seuraavaan kertaan mainiosti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *