Vinkkaa meille suosikkiblogisi Lilyssä

suosittelemme_nost_0.jpg
Taas on tullut aika päivittää Lilyn suositeltujen blogien listaa! Tiedätkö jonkin Lilyssä olevan blogin, jolla on liian vähän näkyvyyttä? Onko tiedossasi bloggaaja, jolta löytyy tuoreita, uusia näkökulmia mielenkiintoisiin aiheisiin? Ilmianna lempiblogisi kommenttiboksiin ja vaikuta, kuka saa toimituksen suosittelemme-leiman!

Mitä leima tarkoittaa?
Suositellut blogit -leima tulee harkiten valituille uusille, kiinnostaville blogeille, joita toimitus suosittelee luettavaksi. Suositellut blogit nousevat Lilyn etusivulle saaden näkyvyyttä ja lukijakuntaa. Listaus uusista blogeista näkyy myös etusivun blogikarusellissa.

Mitä blogeja saa suositella?
Blogin, joka ansaitsee leiman, tulee olla Lilyssä. Tällä hetkellä Suosittelemme-leima on muun muassa Une petite life -blogilla, Destination: Happiness -blogilla ja Rakkautta & Mamarkiaa -blogilla.

Kerro suosikkiblogisi tämän postauksen kommenttikentässä ja kirjoita lyhyt perustelu perään.

Lue, ketkä saivat viime kierroksella Suosittelemme-leiman.

Kommentit (124)
  1. Joosua Jerikossa
    23.4.2018, 15:11

    Entä Jos Olisin Joku Muu kertoo mielenkiintoisen pirskahtelevalla tavalla masennuksesta. On tosi jännää nähdä masentuneen ihmisen silmin elämää, ite kun ei sellasesta oo lainkaan kokemusta. Suosittelen!

  2. Aloitin juuri uuden blogin eron jälkeisestä asunnon ostosta ja remontoinnista. Remontoin ensimmäistä kertaa elämässäni ja toivon että olisin löytänyt jonkin tämäntyylisen blogin ennen rempan alkua.. Mutta toivottavasti tämä avartaa jollekin toiselle sitä, mihin on ryhtymässä ja missä järjestyksessä asioita kannattaa hoitaa 🙂

    http://www.lily.fi/blogit/remppatyhmyrin-tunnustukset

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *