Vivienne Westwood kokoaa muotiuransa kirjaksi

spl613601_029.jpg

Huomio kaikki muotikirjallisuuden ystävät! Vogue uutisoi tuoreeltaan, että punk-muodin äitinä tunnettu Vivienne Westwood työstää parhaillaan muistelmateosta värikkäästä elämästään ja urastaan muotisuunnittelijana.

Westwood aikoo julkaista ensi vuonna virallisen muistelmateoksensa. Teos syntyy yhteistyönä suunnittelijan ystävän ja elämäkertakirjailija Ian Kellyn kanssa. Kirjassa muistellaan Westwoodin elämää ja matkaa ala-asteen opettajasta muodin huippunimeksi. Muotiuralle entisen miehensä Malcolm McLarenin kautta joutunut Westwood muistetaan parhaiten punk-tyylin luojana, mutta suunnittelija on tullut tunnetuksi myös aktiivisuudesta luonnonsuojeluasioissa. Nämä lienevät teemoja kirjassa, jossa ääneen pääsevät myös suunnittelijan perhe ja ystävät.

Westowood kertoo olevansa iloinen siitä, että saa itse kirjoittaa oman tarinansa. “Tämä on minun tarinani, jota kukaan ei ole aikaisemmin kertonut”, hän toteaa Voguelle. Myös suunnittelijan aisaparina työskentelevä Kelly intoutuu runnolliseksi ja kuvailee  Vivienne Westwoodia “vain tavalliseksi opettajaksi, joka rakastui ja muutti maailman”.

Elämäkerta ilmestyy ensi vuoden lokakuussa.

Teksti: Laura Paananen, joka tietää, mitä toivoo joulupukilta ensi vuonna

Lähde: Vogue UK

Kuva: Splash News

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *