Vivienne Westwood värväsi julkkikset luonnonsuojelukampanjansa tähdiksi

vivienne_westwood.jpg

Muotisuunnittelija Vivienne Westwood tunnetaan aktiivisena luonnonsuojelijana. Alkuviikosta hän lanseerasi Lontoossa ajatuksia herättävän kampanjan yhteistyössä Greenpeacen kanssa, kertoo Telegraph-lehti.

Waterloon metroaseman liukuportaisiin pystytettiin näyttely, jonka valokuvissa yli 60 Westoodin tunnettua tuttavaa poseeraa arktisten alueiden puolesta. Valokuvaaja Andy Gottsin muotokuvissa julkkiksilla on yllään Westwoodin suunnittelema hyväntekeväisyyspaita. Näyttelyn erikoinen paikka ei ole valittu sattumalta: Waterloon alueella sijaitsee öljynporausta arktisilla alueilla suunnittelevan öljy-yhtiö Shellin pääkonttori. Kun siis yhtiön työntekijät valuvat aamuisin metrolla töihin, kohtaavat he matkallaan muiden muassa Kate Mossin, Naomi Campbellin, Ozzy Osbournen ja Kylie Minoguen, jotka muistuttavat arktisten alueiden suojelun tärkeydestä.

Tässä on kyse elämästä ja kuolemasta. Mikäli arktisia alueita ei pelasteta, ihmiskunta ei tule selviämään”, avajaisissa paikalla ollut Westwood kommentoi medialle.

Valokuvanäyttely on esillä Waterloon metroasemalla 26. heinäkuuta asti.

Teksti: Laura Paananen, joka antaa täyden tukensa Westewoodin kampanjalle ja toivoo sen herättävän ajatuksia myös siellä Waterloon alueella sijaitsevassa konttorissa.

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (2)
  1. Mahtavaa että asia saa näkyvyyttä ja ihmisiä herätellään! Näyttelylle on vieläpä valittu juuri sopiva paikka, vaikka Arktis-tietoisuuden soisi nousevan globaalimminkin.
    http://rabbitglow.blogspot.fi/

  2. Upeat kuvat on nähtävillä myös Westwoodin nettisivuilla: http://www.viviennewestwood.com/save-the-arctic

    Greenpeace tekee hienoa duunia tärkeän asian eteen. Vielä kun saataisiin päättäjät niin Suomessa kuin maailmallakin heräämään arktisen alueen erityisyyteen ja siihen, millaista idiotismia öljynporaus siellä onkaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *