Vuoden kiinnostavimmat kansikuvaneidot (ja ne, jotka eivät kiinnostaneet)

gaga_lehdet.jpg

Tuletko miettineeksi, miten suuri vaikutus on lehtien kansikuvalla? Kuka on uskottavin julkkis muodin näkökulmasta? Mikäli muotilehtien myyntilukuihin on uskominen, ei Taylor Swift taida nauttia suurta suosiota muotikansan keskuudessa.

Women’s Wear Daily on listannut Yhdysvalloissa viime vuonna eniten lehtiä myyneet kansikuvajulkkikset. Listan kärkipäässä komeilivat musiikki- ja elokuvamaailmasta tutut nimet.

Voguen vetonaulana oli jo toista kertaa peräkkäin Lady Gaga, joka poseerasi näyttävästi syyskuun numeron kannessa. Gagan kansi myi lehteä huimat 602 000 kappaletta, toiseksi eniten kansaa kiinnosti Adele.

Muita menestyneitä kansikuvakaunottaria olivat Katy Perry Ellessä, Jennifer Lopez ja Jennifer Aniston In Stylessa, Scarlett Johansson Cosmopolitanissa ja Lauren Conrad sekä Victoria Beckham Glamourissa.

Aivan yhtä hyvin ei mennyt Taylor Swiftilla. Kantritähti komeili viime vuonna kaikkiaan neljän eri muotilehden kannessa, mutta löytyi silti jokaisella kannellaan vähiten myyneiden listalta. Hupsis. Lieneekö Taylorin romanssilla One Directionin Harry Stylesin kanssa ollut osuutta asiaan? Sitä mieltä on ainakin Glamourin päätoimittaja Cindi Leive WWD:n mukaan.

Muita epäonnistuneempia kansikuvakasvoja viime vuonna olivat Rihanna, Jessica Simpson, Britney Spears sekä USA:n olympiajoukkue.

Miten on, vaikuttaako kansikuvajulkkis sinun ostopäätökseesi lehtihyllyillä?

Teksti: Laura Paananen, joka ei välttämättä tee ostopäätöstä pelkän kansikuvamallin perusteella, mutta myöntää kyllä joskus ärsyyntyvänsä huonoista kansikuvista

Lähde: WWD

Kuva: Splash News

 

Kommentit (5)
  1. Kiitos kommenteista, hyviä pointteja tyypit!

  2. TiinaMariN.
    14.3.2013, 15:00

    Varmasti sillä on merkitystä, tiedostamattaan voi jättää ostamatta sellaisen lehden jonka kannessa oleva tyyppi on enemmänkin juntti kun cool. Esimerkiksi Ellen kannessa oli taannoin Krista Kosonen, se antoi älykkään kuvan myös lehden sisällöstä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *