Vuoden naisia ja sähäköitä tyylejä Glamour-lehden palkintogaalassa

Toimitus

Brittiläinen Glamour-lehti jakoi tiistai-iltana Lontoossa vuotuiset Vuoden nainen –palkintonsa. Paikalle ilmaantui tietenkin joukko toinen toistaan säteilevempiä naisia.

Etunenässä punaiselle matolle saapuivat mallit Cara Delevingne ja Jourdan Dunn (yllä). Cara valloitti hauskassa printtitopissaan ja Jourdan puolestaan Victoria Beckhamin pikkumustassa. Cara toimi gaalassa myös palkinnon jakajana.

Kylie Minogue ihastutti raikkaalla lookillaan. Laulajatar oli valinnut asukseen Moschinon persikkaisen röyhelömekon, jonka tyttömäisyyttä rikkoivat niittirannekorut.

Rita Ora palkittiin gaalassa vuoden naissolistin palkinnolla. Juhla-asukseen Rita oli valinnut vaalean Marchesan tylliunelman. Lookin kruunasivat dramaattinen silmämeikki ja lennokas nutturakampaus.

Paikalla nähtiin myös todellinen legenda, kun Dynastiasta tuttu Joan Collins saapui punaiselle matolle. 1980-luvun supertähti oli valinnut asukseen trendikkään kokovalkoisen pikkumekon, joka olisi voinut olla suoraan Dynastian puvustosta.

Victoria Beckham saapui juhlaan Brooklyn-poika kainalossaan. Maison Martin Margielan haalarissa edustanut muotisuunnittelija sen sijaan poistui paikalta Vuosikymmenen nainen –palkinto kourassaan. Kiitospuheessaan Victoria kiitti tietenkin aviomiestään ja perhettään, mutta lähetti terveisensä myös kaikille Spaissari-faneille “Girl Power” –huudahduksen muodossa.

Kurkkaa kaikki gaalassa palkitut Glamour-lehden sivuilta.

Teksti: Laura Paananen, jonka mielestä myös Joan Collins olisi ansainnut oman pystinsä, esimerkiki Vuoden leidi -kategoriassa

Lähteet: Telegraph/Fashion ja Fashionista

Kuvat: Splash News

Kommentoi