Vuoden tyylikkäin mies

spl615433_001.jpg

Kaukana ovat ne ajat, kun Justin Timberlake viihtyi punaisella matolla koordinoidusti tupladenimissä yhdessä Britney Spearsin kanssa. Grazia kertoo, että Timberlaken tyylikohennuksen ovat huomanneet nyt myös arvovaltaiset tahot: laulaja nimettiin juuri vuoden tyylikkäimmäksi mieheksi.

Justin Timberlake on valittu Fashion One -televisiokanavan tyylillisesti ansioituneiden miesten listauksessa vuoden parhaiten pukeutuneeksi mieheksi. Valintaperusteluissaan televisiokanava kuvailee Timberlaken tyyliä “ itsevarmaksi ja aikuisen hauskaksi”. Valinta ei toki ole yllättävä, sillä runsaasti erilaisia fedora-hattuja, neuleliivejä ja hyvin istuvia pukuja suosiva Timberlake on saanut pukeutumisapua nimekkäältä taholta. Laulajan puvustosta vastaa itsekin Fashion Onin listaukseen yltänyt vaatesuunnittelija Tom Ford.

Timberlake peittosi tyylillään jopa viimet vuodet listan kärkeä pitäneen David Beckhamin. Entinen jalkapalloilija sai tänä vuonna tyytyä listan sijaan kaksi. Timberlaken taakse jäivät myös James Franco, Pharrell Williams, Bradley Cooper ja miehen entinen Mickey Mouse Club –kaveri Ryan Gosling.

Justin Timberlaken tyylinäytteitä pääsee ihailemaan pian myös lähempää, kun miehen on määrä konsertoida Helsingissä 12. toukokuuta.

Teksti: Laura Paananen, jolla menee se kuuluisa herne nenään, mikäli poliittiset syyt todella peruuttavat Timberlaken Helsingin keikan

Lähde: Grazia Daily

Kuva: Splash News

Kommentit (1)
  1. Hei Laura, minullakin menee herne TODELLA syvälle nenään, jos Justinin keikka perutaan. Liput oli kuitenkin minulle ainakin todella arvokkaat (siis kalliit) ja niistä taistelin hikiotsaisesti netissä kun tulivat myyntiin.

    On toi Justin vaan niin tyylikäs artisti, että kyllä sitä kelpaa mennä livenä katsomaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *