What if + neljä kesäistä elokuvakokemusta

leffat_whatif.jpg

Tekisikö mieli leffaan? Pupulandian Jenni vinkkaa neljä loppukesän elokuvakokemusta Helsingissä, joita myös me voimme vilpittömästi suositella. Kesäkino Engeliin tai sadepäivän viettoon Orioniin voit suunnata vaikka tänään, Mattolaiturin maanantaileffoja ja juuri startanneiden Juhlaviikkojen leffapiknikkiä pitää hetki odotella.

Aika mukavaa on myös pujahtaa pimenevässä illassa ihan tavallisen leffateatterin saliin. Tänään perjantaina ensi-iltaan tulee elokuun Trendin kuukauden leffa What if. Se on raikas romanttinen komedia, joka pohtii ikuisuuskysymystä: pilaako suhteeseen ryhtyminen ystävyyden – ja voivatko mies ja nainen ylipäätään olla “vain” ystäviä? Ja romkom jos mikä kuuluu myös kesään.

Leffa kertoo hiukan kömpelöstä mutta fiksusta ja symppiksestä Wallacesta (Harry Potter – ei kun Daniel Radcliffe), joka rakastuu samanhenkiseen Chantryyn (Zoe Kazan). Paha vain, että tämä on onnellisessa parisuhteessa.

What if vie sinut nätisti ränsistyneisiin torontolaisasuntoihin ja maailmaan, jossa kaikki on vähän pöhköä. Hyväntuulinen elokuva pelaa onnistuneesti lajityypin peruskliseillä ja on ilahduttavan ei-sliipattu. Hämmentävää on se, että Adam Driver tekee Wallacen kämppiksenä lähes saman oudon ja kiihkeän miehen roolin roolin kuin Girlsin Adamina.

Kuva: Finnkino

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *