Yhteiset harrastukset = parisuhteen liima?

Toimitus

Jos yhteiset harrastukset luovat onnellisen parisuhteen, tällä pariskunnalla on autuutta vaikka muille jakaa. Kalifornialaispari Jeff Reitz ja Tonya Mickesh ovat kehittäneet itselleen niin herttaisen harrastuksen, että Lilyn toimituksessa huokaillaan hurmaantuneina.

Pariskunta on hankkinut itselleen vuosiliput Disneylandiin, ja tavoitteena on käydä puistossa joka päivä. Yhdessä tietysti.

Työtön Jeff suuntaa huvipuistoon jo aamusta, ja Tonya liittyy seuraan heti, kun töiltään kerkiää. Viime viikolla pari juhlisti satumaisen harrastuksensa puolivuotis-välietappia, kun kasassa oli 183 vierailua (karkausvuoden ansiosta passilla pääsee tänä vuonna sisään 366 kertaa).

Kun Disneyland vielä mainostaa itseään maailman onnellisimpana paikkana, ovat ennusteet tälle pariskunnalle melko edulliset.

Myös julkkisparit tietävät, että yhteinen puuhastelu saattaa olla se suhteen suola:

Reipashenkiset ulkoilmaharrastukset, kuten onginta, tuovat Gwen Stefanin ja Gavin Rossdalen illallispöytään paitsi puheenaiheita, myös sitä itse illallista.

George Clooneyn ja tyttöystävä Stacy Keiblerin suhde pysyy virkeänä, kun välillään mennä päristellään lujaa yhdessä. Myös fyysinen yhteys säilyy läheisenä: Stacyn on pakko pitää tiukasti kiinni, oli George kuinka ärsyttävällä päällä tahansa.

Ben Affleck ja Jennifer Garner ovat molemmat armottomia baseball-faneja. Romanttisen tunnelman luomiseksi pariskunta voi vaikkapa syödä samaa hot dogia vastakkaisista päistä tai juottaa toisilleen olutta kannustamisessa käheytyneen kurkun helpotukseksi.

Pink ja puoliso Corey Hart pitävät suhdettaan yllä yhteisillä lounailla. Ravintolan menusta voi ottaa vinkkejä myös kahdenkeskisiin kokkaushetkiin.

Onko sinulla ja kullallasi yhteinen harrastus? Vai onko parempi pitää vapaa-ajan riennot erillään?

Psst. Onnellisen parisuhteen salaisuus saattaa piillä myös samanlaisissa asuissa.

Teksti Siina Leppä, jonka mielestä Disneylandin buffet-aamiainen Minni Hiiren kanssa saattaa hyvinkin olla onnellisten ihmisten alkulähde

Kuvat Splashnews, www.newsday.com

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Paljon kivempi tehdä asioita yhdessä. Molempien mielestä. Me siis urheillaan, kyläillään, käydään leffassa/teatterissa, kaupassa... yhdessä. Osataan kyllä välillä olla yksinkin ja lähteä liikkelle yksin tai kavereiden kanssa, mutta pääasiassa siis yhdessä.

Jemina
No Sex and the City

Omassa parisuhteessani yhteinen harrastus on ehkä vähän yllättävästi  tietokone- ja videopelit. Kyllä, luitte aivan oikein: tietokone- ja videopelit. Joskus hakkaamme yhdessä Pleikkaa koettaen päihittää toisemme tasohyppelyssä, ja joskus pelaamme kumpikin omilla läppäreillämme omia pelejämme, aina välillä toisen tuloksia kommentoiden. Geek love!

Siina Leppä

Yhdessä tekeminen ja harrastaminen on kyllä ihan parhautta! Ja Jemina, nörttirakkaus kuulostaa mahtavalta :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.