Yllättävät suunnannäyttäjät: 3 vuoden parasta pukeutujaa

spl654708_004.jpg

Vuosi lähenee loppuaan, ja on tullut aika yhteenvetojen. Women’s Wear Daily valitsi tyylikkäiden julkkisten joukosta vuoden trendien tekijät. Listalla komeilivat tutut ja ehkä hieman yllättävätkin nimet.

1. Jennifer Lawrence

Ensimmäisen sijan sai Nälkäpeli-elokuvien tähti Jennifer Lawrence. Näyttelijän tyylivuosi sai komean alun Oscar-gaalassa, jossa Lawrence ihastutti kauniissa Christian Dior haute couture -puvussa. Diorin mainoskasvonakin toimivan näyttelijän suurin tyyliansio lienee silti huomiota herättänyt leikkisä poikatukka. Kiitämme Lawrencea, jos lyhyt hiusmalli tekee ensi vuonna todellisen paluun.

Toimituksen arvio listasijoituksesta: Oikein!

 

spl624698_011.jpg

2. Kerry Washington

Scandal-sarjan naispääosaa näyttelevä Kerry Washington tunnetaan tv:ssä tyylikkäänä Olivia Popena. Näyttelijä ei jätä tyylikokeiluja vain televisioruutuihin, sillä Washington on tunnettu myös siviilissä rohkeana värien ja printtien käyttäjänä.

Toimituksen arvio listasijoituksesta: Kiinnostava musta hevonen.

 

spl663796_017.jpg

3. Miley Cyrus

Kolmannen sijan vei vuoden kohutuin poppari. Rohkeasta ja provosoivasta pukeutumisesta tunnetun Miley Cyruksen tyylivuoteen mahtuu niukan pukeutumisen lisäksi myös muutama asuhitti.

Toimituksen arvio listasijoituksesta: Provosointia vai aito kunnianosoitus moukaroidulle popparille, vaikea sanoa.

 

Teksti: Laura Paananen, joka kuitenkin toivoo, että Mileyn suosimista jumppapuvuista ei tule ensi vuoden kuuminta trendiä

Lähde: WWD

Kuvat: Splash News

 

Kommentit (1)
  1. OlemusAjattelija
    19.12.2013, 11:48

    Mileynhan tulisi olla ykkönen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *