Youtube, tuo nykyajan Mr. Miyagi

Toimitus

 

Helmikuun alussa kauneustuottajamme Jenna paljasti, ettei kampaajalla käynti innosta. Syy: huonokuntoinen tukka näyttää paksummalta. Hiustenleikkuu on tarpeen vasta, kun kaksihaaraisten sijaan latvoista alkaa löytyä haaroja saman verran kuin käsissä on sormia – eikä silloinkaan tarvitse mennä kampaajalle. Hiukset voi leikata myös itse, kuten Urbaani intiaani -blogin Luomu-puolukka teki Youtuben ohjeilla.

Yli miljardi videota sisältävä Youtube onkin omatoimisen ihmisen aarreaitta. Etsimme ja listasimme 5+1 taitoa, jotka voit oppia Youtubesta.
 

1. Ranskan kieli

2. Käsilläseisonta

3. Pyöränhuolto

4. Kalanperkaus

5. Tehdasasetusten palautus tietokoneeseen

+ 1 Sukkien viikkaus

 

Minkä taidon tahtoisit oppia – tai olet opetellut Youtubesta?

Kuva: All Over Press

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Opettelin hummerin syömisen. Olin jo pitkään himoinnut tilaavani kokonaisen hummerin, mutta en koskaan uskaltanut, koska näin sieluni silmin itseni rouskuttamassa sen saksia täysin ummikkona.

 

 

Gigi
Olipahan taas..

Mun veli yritti elvyttää meidän ylikuumenneen pleikka kolmosen youtuben video-ohjeilla. Video kesti aivan liian kauan hänen makuunsa, eikä meillä ei ollut muita tarvittavia työkaluja paitsi fööni ja imuri (??????) :D ei se Playstation enää sit kuitenkaan pelannut. Eikä me.

iidami
Bambino

Mä opettelin kulmalakanan viikkauksen, hitsi miten kätevää :D

 

Kerta katsomisella en oppinut. Toista kertaa ei tee mieli katsoa.  Joten jatkan entiseen malliin ja viikkaan lakanat epämääräisiksi möykyiksi.

blöödiblöö (Ei varmistettu)

Opettelin tilastomatemaattisten laskujen tekemistä excelillä. Näin niitä lääketieteellisiä julkaisuja tehdään.

Pari sannaa

En minä mutta... Olin joskus parisuhteessa (sic!) italialaisen tyypin kanssa ja päätin viedä sen laskettelemaan. Koska ollaan pihejä, ei tietenkään menty mihinkään hiihtokouluun vaan eka kuivaharjoteltiin YouTuben avulla kotona auraukset sun muut ja sitten paineltiin mäkeen. Helvetin hyvin muuten meni olosuhteen huomioiden (tyyppi ei ollu koskaan ennen koskenutkaan minkäänlaisiin talviurheiluvälineisiin)!

Mä oon opetellut neulomaan lyhennettyjä kerroksia (wrap&turn) niin, ettei synny reikiä. Apua on löytynyt myös kiharoiden tekemiseen suoristusraudalla, tempaamiseen levytangolla ja karjalanpiirakoiden rypyttämiseen. Kaikkea sitä.

Ranskanletin opetteluun olen youtubea käyttänyt. Tui käsilläseisontavideo muuten tulee tarpeeseen, olen jo pitkään halunnut opetella seisomaan käsillä, mutten hoksannut että tokihan siitäkin on vinkkivideoita. :)

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mä olen katsonut Youtubesta vinkkejä Candy Crush Sagaan :D

Gigi
Olipahan taas..

:D:D:D:D:D!!!!!!!!! Mun päivän parhain hetki tuli just ny kun näin tän!!

anni panni
Elämää Hesassa

SAMA! Voi hyvä luoja.

Oon mää YouTubesta fiksumpiakin asioita opetellut, kuten kenkien venyttämistä föönillä (tai mikrossa...) 50-luvun kampausten tekoa ja erilaisia tanssiliikkeitä.

anni panni
Elämää Hesassa

Tähän postaukseen on PAKKO linkittää ehkäpä YouTuben paras ja informatiivisin kanava: https://www.youtube.com/user/HowToBasic

Mihin ei tuolta löydy ohjetta, sitä ei elämässä tartte tehdä.

Kommentoi