Yves Saint Laurent kahden elokuvan loukussa

ysl_elokuva.jpg

Yves Saint Laurent on taas tapetilla. Tällä kertaa muotitalon kohuttu pääsuunnittelija Hedi Slimane voi huokaista helpotuksesta, sillä nyt puhuttavat herra Yves Saint Laurentista itsestään tekeillä olevat elokuvat.

Vogue kertoo, että vuonna 2008 edesmenneestä suunnittelijasta on tekeillä kaksi elokuvaa. Kiistaa aiheuttaa se, että toiselle elokuvalle hyväksyntänsä on antanut Yves Saint Laurentin pitkäaikainen liike- ja elämänkumppani Pierre Bergé (kuvassa oikealla), kun taas toista projektia tukee Saint Laurentin omistava emoyhtiö PPR.

Molempien elokuvien on tarkoitus keskittyä tarinassaan muotitalon perustamisvuosiin ja erityisesti suunnittelijan ja Bergén väliseen suhteeseen.

Toiselta elokuvalta on lupa odottaa yksityiskohtaisen tarkkaa kuvausta tapahtumien kulusta, sillä Bergé on luvannut tarjota kaiken apunsa elokuvan tuotantotiimille. Kilpaileva projekti sen sijaan on saanut muotitalolta lisenssin virallisen logon ja firman arkiston käyttöön.

Soppaa sekoittaa entisestään se, että molempien elokuvien työnimenä on tällä hetkellä ns. kekseliäästi Yves Saint Laurent. Kummankin elokuvan on määrä valmistua vuoden 2014 aikana.

Odotamme jännityksellä, kumpi ehtii ensin – ja samalla mietimme, kumpi Tom of Finland -elokuvista näkee päivänvalon ensin. Mistä näitä kahden elokuvan julkkiksia oikein tulee?

 

Teksti: Laura Paananen, joka ehdottaa kaikille YSL-osapuolille, että mitäpä jos löisitte  hynttyyt yhteen, niin ei tarttis tapella

Lähde ja kuva: Vogue UK

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *