Zooey Deschanel suunnitteli mekkomalliston Tommy Hilfigerille

spl680717_001.jpg

Nyt kaikki kauniiden ja tyttömäisten mekkojen ystävät kuulolle.

Women’s Wear Daily uutisoi, että Kolme miestä ja tyttö -sarjan tähti ja tyttömäisen söpöyden ruumiillistuma Zooey Deschanel on suunnitellut oman mekkomalliston yhdessä Tommy Hilfigerin kanssa.

To Tommy, From Zooey -nimellä kulkevan mekkomalliston idea syntyi, kun Zooey Deschanel ja Tommy Hilfiger tapasivat illalliskutsuilla. Yhteinen sävel löytyi nopeasti. Kaksikko vietti illan jutellen Deschanelin yllä olleesta vintage-haalarista ja molempien rakkaudesta menneiden aikojen muotia kohtaan. Keskustelun lomassa Hilfiger ehdotti myös yhteistyötä. Lopputuloksena syntyi 16-osainen mekkokokoelma, joka on hakenut vaikutteensa erityisesti 1960-luvun Lontoosta.

“Rakastan muotia ja yritän aina tuoda tyyliini ripauksen vintagea”, Deschanel kertoo WWD:lle.

Tommy Hilfigeria ja Zooey Deschanelia yhdistää muodin lisäksi rakkaus vanhoihin elokuviin, musiikkiin ja entisajan Hollywood-glamouriin. Tämä näkyy myös tulevassa kokoelmassa, jossa jokaiseen mekkoon on pyritty tuomaan jokin uniikki yksityiskohta. Tommy Hilfiger kuvaileekin kaksikon yhteistyön sujuneen mutkattomasti, sillä Deschanel on hänen käsityksensä mukaan täydellinen “Tommy tyttö”.

Zooey Deschanelin ja Tommy Hilfigerin yhteistyökokoelma saapuu myyntiin maailman laajuisesti huhtikuussa. Mallistoon kuuluu mekkojen lisäksi myös käsilaukkuja ja asusteita.

Teksti: Laura Paananen, joka ei ajattele olevansa mekkotyttö, mutta saattaisi tämän malliston myötä olla jopa käännytettävissä

Lähde: WWD

Kuva: Splash News

Kommentit (1)
  1. Pidän itsekkin vintagesta ja toi hame oli hieno.

    Varmasti hieno kokoelma.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *