Ladataan...
Toimitus

Huippumallikin voi toisinaan syödä purilaisen, todistaa tämän hetken it-malli Cara Delevingne.

"Nykyään pitää hifistellä, excelöidä ja tarkasti esittää numeroilla sekä tuleva energia että lähtevä läski. Reilusti ylipainoinenkaan ei mitenkään voi laihtua normaalipainoon ihan tavallisella ruualla. Se on tuotava omat raejuustot, jos meinaa vähääkään rasvaista painokertymää tiputtaa."

Näin lataa Ite puin -palstan Tiiti.

Tammikuussa (tietysti!) Lilyssä on puhuttu paljon syömisestä, laihduttamisesta ja ruokavalioista. Tiitiä rassaa se, että laihduttamisesta tuntuu kadonneen maalaisjärki. Tavalliset pulliaiset yrittävät noudattaa fitness-harrastajien huippuunsa hiottuja dieettejä tai korvaavat ruuan jauheilla.

Tiiti muistuttaa myös, että laihduttamisen ei pitäisi olla jatkuva tila. Normaalitilanteessa ei tarvitse pyrkiä siihen, ettei keho enää himoitsisi mitään muuta kuin rasvatonta kanaa ja parsakaalia.

Mitä mieltä olet? Osallistu keskusteluun Tiitin palstalla!

(Ja psst, painonpudotus ja ruokavalio on puhuttanut viime aikoina myös esimerkiksi palstoilla Onnenpäivä, Ninan verkkareissa ja Elämäni kunnossa.)

Kuva Cara Delevingnen Twitter-tili

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

You feelin it -blogin Petra Koivisto poimii joka viikko lilyläisille parhaat trendit ja nettikauppojen löydöt.

"Pääsin vihdoin, kevätmallistojen saavuttua kauppoihin runsaammalla otteella, tekemään jutun tämän kevään suosikkityylistä - raidoista. Tätä on kuulkaas odotettu! Marc Jacobsin kevätmalliston paksut tasaraidat juuttuivat verkkokalvoilleni viime syyskuussa näytöskuvien myötä, Acnen tarjoiltua samankaltaisia raitoja astetta rouheampina versioina en ole päässyt raidoista sen koommin.

Käytä näin:

Raita piristää helposti tasaisia väripintoja, mutta tänä keväänä suosittelen testaamaan raitaa raidan kanssa. Samaa ideaa voit toteuttaa astetta vinksahtaneemmillakin raidoilla (kuten kollaasin paidassa) tai hyvin simppelisti yhdellä raidalla (kuten kollaasin clutchissa)."

Kollaasin tuotteet:

1. Clutch, 216 €, Marni

2. Paita, 343.50 €, Donna Karan

3. Avokkaat, 59.95 €, Zara

4. Hame, 138.89 €, House of Holland

5. Rannekoru, 13.49 €, Asos

Lue kaikki Petran tyylitaivaan jutut arkistosta

Teksti ja kollaasi: Petra Koivisto, joka toteuttaa ensialkuun raitaunelmiaan kotoa käsin, Marimekon pitkässä yökkärimekossa.

Kuvat: Myfashiontricks.blogspot.com ja linkatut kaupat

Ladataan...
Toimitus

Nostamme tänään maljan sille, että kaunistakin kauniimpi palsta Coco Sweet Dreams on sulostuttanut Lilyä tasan vuoden.

Kiitos Cocolle upeista kuvista ja inspiroivista ajatuksista! 

Cocon palstalta löydät palasia kahden lapsen äidin kauniista arjesta sekä ruokaa, sisustusta, muotia - ja remonttijuttuja, sillä Coco perheineen on piakkoin muuttamassa kaupungista maalle omakotitaloon.

Lilyn vuosi Cocon kanssa on ollut mitä mainioin - toivomme monta yhtä hyvää lisää!

Seuraa Coco Sweet Dreamsia täällä!

Kuvat Coco Sweet Dreams

Ladataan...

Pages