Ladataan...
Toimitus

Punahuulistaan tunnettu Rita Ora on noussut nopeassa ajassa tyyli-ikoniksi. Hän on tunnettu hittikappaleistaan ja sen lisäksi onnistunut nappaamaan itselleen monta nimekästä mallisopimusta. Enää puuttuu siis vain oma vaatemallisto. Tosin mikäli Grazian uutisoima muotihuhu osoittautuu paikkansa pitäväksi, voi Ora lisätä meriittilistalleen pian myös muotisuunnittelijan tittelin.

Muotipiireissä alkoi alkuviikosta levitä huhu, että Rita Ora olisi solminut rahakkaan yhteistyösopimuksen Adidaksen kanssa. Sopimus pitäisi sisällään Oran suunnitteleman sporttivaatemalliston ja kasvattaisi laulajan kukkaroa 1,5 miljoonalla punnalla. Idea yhteistyöhön lähti juorujen mukaan amerikkalaiselta muotisuunnittelijalta ja Oran hyvältä ystävältä Jeremy Scottilta. Scottilla saattaa siis hyvinkin olla sormensa pelissä, sillä suunnittelija tekee myös itse yhteistyötä Adidaksen kanssa.

Yhteistyö Adidaksen kanssa kuulostaa luonnolliselta jatkeelta Rita Oran muotiuralle, sillä laulajan kadehdittuun tyyliin kuuluvat rennot sporttivaatteet. Yhteistyön myötä Ora liittyisi nimekkääseen seuraan, sillä Adidakselle omia vaatemallistojaan suunnittelevat myös muotisuunnittelijat Stella McCartney ja japanilainen Yohji Yamamoto. Mikäli tämä juoru pitää paikkansa, suunnitteluapukin löytyisi laulajalle läheltä: Stella McCartney kuuluu nimittäin niin ikään Rita Oran kaveripiiriin.

Teksti: Laura Paananen, joka jo vähän odottelikin, että milloin joku muotitaho nappaa Ritan talliinsa

Lähde: Grazia Daily

Kuva: Splash News

Ladataan...
Toimitus

Sandra Bullock ja Louis-poika saapuivat Halloween-bileisiin Los Angelesissa.

Hyvää Halloweenia!

Onko sinunkin mielikuvasi Halloweenista lähinnä jotain epämääräistä kummituksiin liittyvää? Lilyn ahkerat Yhdysvaltain-kirjeenvaihtajat kertovat, miten tätä Amerikasta Suomeen rantautunutta juhlaa oikein kuuluu juhlia. 

Kurkkaa tästä jutusta myös julkkisten tämän vuoden Halloween-asut.

1. Halloween on totista hommaa (+ aloita ajoissa)

"Jos jotain amerikkalaiset ottavat vakavasti, niin se on juhlapyhät. Suomessa Halloweenia ei juurikaan juhlita, mutta täällä se ansaitsee lähes yhtä suuren hypetyksen kuin joulu. Kaupat ovat täynnä kurpitsoja sekä muita juhlaan sopivia koristeita, eikä kaduilla voi välttyä näyttäviin naamiaisasuihin pukeutuneilta jalankulkijoilta. Virallinen juhlapäivä on vasta torstaina, mutta juhlan teema näyttäisi kestävän koko kuukauden", raportoi Minne menet? -blogin Annumaijala.

Kuvassa: How I Met Your Mother -sarjan Alyson Hanniganin talon Halloween-koristeet.

2. Mitä isommat bileet, sen parempi

Laura de Lillen brooklyniläiset Halloween-bileet kestivät koko viikonlopun ja pitkälle aamuun saakka. Annumaijala puolestaan kertoo saamastaan kutsusta: "Kutsussa kehotettiin pukeutumaan, sillä paras asu palkittiin 10,000 dollarilla. Heh. Vähän eri luokkaa kuin Suomessa." Hieman eri luokkaa kuin Suomessa ovat myös Los Angelesin liikenneruuhkat, jotka riistäytyvät käsistä naamiaiskansan vaeltaessa bileitä kohti.

Kuvissa: Cindy Crawford miehineen pukeutui tänä vuonna Guns N Rosesin Axliksi ja Slashiksi. Oikea Slash vaimoineen pukeutui... emme ole ihan varmoja, miksi. Jotain Jessica Rabbittiin liittyvää tässä on meneillään.

3. Sokerihumala kuuluu asiaan

"Koska Halloween on ensi viikolla ensimmäisenä kaupassa tulee vastaan Halloween-herkkuja sesonkiväreissä. Herkkuosasto tuntuu vain jatkuvan ja leivoksia löytyy jokaisen sateenkaaren väreissä. Pienistä pakkauksista ei ole tietoakaan", kertoo Sara's Stripes -blogin Sara vierailtuaan amerikkalaisessa ruokakaupassa. 

A.Sinivaara puolestaan on varautunut naapuruston ahneisiin pikkukeppostelijoihin isolla karkkimaljalla.

Kuvassa: Sokerisen söpö Lauren Conrad keijuasussaan.

4. Jos olet nainen, naamiaisasu tarkoittaa paljasta pintaa

"Halloween onkin mitä loistavin tekosyy kiskaista ylleen verkkosukat sekä lyhyt nahkahame ja tuntea itsensä seksin ylijumalatareksi, joskin myyntipakkauksessa asulle on ilmoitettu hienostuneemmaksi nimeksi Soturiprinsessa. Olitpa sitten Tuhkimo, poliisi tai koalakarhu, on täysin hyväksyttyä kuljeskella ympäri kaupunkia takapuoli vilkkuen tai kaula-aukko haaroväliin asti avoinna."

Onnenpäivä-blogin A.Sinivaara kertoo, että naisten Halloween-asuissa on Amerikan-malliin vain vähän kangasta. Paris Hilton näyttää esimerkkiä Miley Cyrus -asussaan. Missä ovat miesten seksikäs pierutyyny - asut, kysyy A.Sinivaara.

5. Kurpitsa on kaiken a ja o

Ihan kuin Suomessa haetaan joulukuusi, Amerikassa haetaan Halloween-kurpitsa. Malli Alessandra Ambrosio nähtiin metsästämässä täydellistä kurpitsaa poikansa kanssa. 

Kurpitsoilla Kalifornian-kotinsa koristelee myös A.Sinivaara.

Haluatko kaivertaa oman Halloween-kurpitsan? Lilyn arkistoista löytyy seikkaperäiset ohjeet - kurkkaa ne täältä!

Kuvat Splash News / AOP

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

Suru-uutinen Hollywoodista: Miranda Kerr ja Orlando Bloom ilmoittivat viikonloppuna eroavansa. Erosta huolimatta parin välit ovat säilyneet ilmeisen hyvinä, sillä koko perhe Flynn-poika mukaanlukien nähtiin toissapäivänä yhdessä viettämässä Halloweenia.

Miranda ja Orlando siis jatkavat eron keskellä perhe-elämää, mutta mitä tekee Mua lemmitkö vielä, Kustaa? -blogin Marietta, kun ihmissuhde päättyy? Hakee tietysti konkreettisia vinkkejä Hollywood-elokuvista siihen, kuinka erosta päästään yli.

Se on kaiken lisäksi todella helppoa, ainakin jos leffoja on uskominen: 

"Saa ylennys työpaikalla. Eihän sinulla edes olisi aikaa parisuhteelle. (Mutta uusien töiden lomassa tapaat hurmaavan tyypin, tai vaihtoehtoisesti huomaat että parhaan kaverisi dille veli tai oma paras mieskaverisi, jota pidit aina vähän dillenä (ks. seuraava kohta), onkin elämäsi rakkaus.)"

Tämä ja 4+1 muuta keinoa päästä erosta yli Hollywoodin malliin esitellään Mariettan blogissa. 

Emme välttämättä suosittele kokeilemaan näitä käytännössä, mutta takaamme ainakin parit naurut. Ja nauru jos mikä parantaa, ehkä jopa särkyneen sydämen.

Kuva Splash News / AOP

 

Ladataan...

Pages