Ladataan...
Toimitus

"Saattaa kuulostaa tyhmältä, jos kerron mistä olen itsessäni ylpeä juuri nyt..."

aloittaa Pretty On The Inside -palstan Jemppaleena.

Jemppaleenan ylpeyden aihe? Koko elämänsä kynsiä pureskeltuaan hän on vihdoin päässyt pahasta tavasta eroon ja kasvattanut kuvassa näkyvät komeat kynnet.

Ainaisen itsekritiikin sijaan on välillä hyvä antaa itselleen positiivista palautetta, myös niistä pieniltä tuntuvista saavutuksista. Ja toisaalta - kuten Jemppaleenan kirjoituksesta selviää, pieneltä tuntuvat jutut eivät aina olekaan niin pieniä!

Mistä sinä olit viimeksi ylpeä itsessäsi?

Kuva Pretty On The Inside

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

Aina ei Hollywoodissakaan kaikki suju käsikirjoituksen mukaan. Anne Hathawayn sunnuntainen Oscar-asu sai aikaan melkoisen pukudraaman, kertoo Fashionista-muotisivusto.

Hathawayn piti astella punaiselle matolle Valentinon haute couture –mekossa. Muotitalo piti asiaa sovittuna ja lähetti lehdistölle asiasta tiedotteen. Kun Anne sitten astuikin limusiinistaan ulos Pradan vaaleanpunaisessa iltapuvussa, oli draaman ainekset valmiina.Valentinon leiri ei suhtautunut viime hetken muutoksen myötämielisesti. Jupakan seurauksena Hathaway onkin nyt esittänyt julkisen anteeksipyynnön Valentinon muotitalolle.

Anne selittää pukuvaihdosta sillä, että hänen saamiensa viime hetken tietojen mukaan Oscar-gaalassa nähtiin mekko, joka muistutti erehdyttävästi hänen alkuperäistä Valentinoaan. Epäilyksen alle joutuivat Amanda Seyfried, joka edusti Alexander McQueenissa sekä Jennifer Aniston, joka saapui gaalaan Valentinon punaisessa iltapuvussa.Anne Hathawayn illan pelasti lopulta julkkisstailisti Rachel Zoe, joka onnistui viime hetkellä hankkimaan Oscar-voittajalle korvaavan asun Pradan mallistosta.Annella lienee kuitenkin vielä muutama anteeksipyyntö edessään ennen kuin kutsu Valentinon seuraaviin uuden vuoden juhliin on takataskussa!

Tämä draama ansaitsisi jo miltei itsessään Oscarin!

Joko luit myös toimituksen jakamista Lily-Oscareista sekä Oscar-gaalan juhlapukutrendeistä?

Teksti: Laura Paananen, joka voi hyvin kuvitella, kuinka Rachel Zoe on dramaattisesti uhannut kuolevansa kun Anne on ilmoittanut, että se mekko menee muuten just nyt vaihtoonLähde: Fashionista

Kuva: Splash News / AOP

Ladataan...
Toimitus

Iivents-palstan LinaS pohtii, miksei Kalevalan päivällä ole omaa teemaruokaa. Laskiaisenahan syödään laskiaispullaa ja Runebergin päivänä nimikkoleivoksia - mikä siis olisi passeli purtava Kalevalan päivälle?

No, sehän selviää itse lähteestä. 

Kalevalassa Väinämöinen söi aamiaiseksi lohta. Lounaaksi hän söi lohta, välipalaksi lohta ja iltaruuaksi - arvaatteko jo? Lohta!

Kalan paistoi pannaksensa,

lohen leikkaelleksensa

aamuisiksi aterioiksi,

murkinaksi muruiksi,

lohisiksi lounahiksi,

iltaruoiksi isoiksi

Kurkkaa esimerkiksi Vilma.P:n palstalta kardemummainen lohi sekä Paniikki keittiössä -palstan Lisbetin graavilohi ja graavilohinigirit.

Naisihmisille Kalevalassa suositellaan sulaa voita ja sianlihaa, sillä eihän laihasta naisesta ole vaimoksi Väinämöiselle.

Elä itke, tyttöseni,

nuorna saamani, nureksi!

syö vuosi suoloa voita,

tulet muita vuolahampi,

toinen syö sianlihoa,

tulet muita sirkeämpi

Kokeile esimerkiksi Kivistön tyttöjen rapeaa porsasta tai 52 weeks of delicious -palstan Annemin pekoni-tomaattirisottoa.

Hyvää Kalevalan ja suomalaisen kulttuurin päivää kaikille!

Kuvat Wikipedia

Teksti Eeva Kolu, joka miettii, kelpaisiko sulan voin sijasta myös suklaa

Ladataan...

Pages