Ladataan...
Toimitus

Puuttuva palanen -blogissa veikataan kesän ykköshitiksi Redraman (juu, se suomalainen) ja A.J. MacLeanin (juu, se Backstreet Boy) biisiä Clouds.

Lilyn toimituksessa on myös tänään arvuuteltu kesän 2013 virallista kesähittiä. Itsestäänselvä valinta olisi Daft Punkin Get Lucky - mutta oliko se sittenkin keväthitti?

Koska Tomas Ledinin Sommaren är kortia ei kuulemma taaskaan hyväksytä, kai se on sitten jokin näistä:

"Mutta onko se levisten repeäminen myönteistä vai kielteistä", miettii eräs toimituksen jäsen, joka ei vieläkään ole ihan varma siitä, mitkä ne pienet häät silloin kaksi kesää sitten olivat.

"Samaan aikaan WTF ja FTW! Varma kesähitti", tuumaa toinen.

"Vähän kosiskeleva nimi ja kosiskelevat reggaerytmit, mutta nuoriso - siis se OIKEA nuoriso - tuntuu diggaavan."

"Väinö, Väinö on toiminut kesähittinä ennenkin."

"Ja nyt se väinöväinömissäonseväinö soi tämän kanssa mash upina päässä."

"Minä en ymmärrä, minä muutan mökille asumaan."

Tai kenties tämän vuoden kesähittiä ei vielä ole edes tehty?

"Olen varma, että Ruudolf ja Karri Koira onnistuvat julkaisemaan jonkun törkeän hyvän kesärallin ennen kuin illat pimenevät."

"Missä on naiset? Pukkaisko Kristiina Wheeler jonkun kivan kesäsinkun vaikka vielä tulemaan? Entä Jannika B.? Eikö Krista Siegfriedsillä olisi jotain tarjottavaa kesähittiskeneen?"

"Odotan tavallaan kauhulla ja samaan aikaan kihelmöivällä jännityksellä sitä Jukka Pojan ja Cheekin Kesäkumi-biisiä."

Mikä on sinun veikkauksesi kesän 2013 viralliseksi kesähitiksi?

Jos tämän vuoden kesähittiehdokkaista ei innosta mikään, onneksi aina voi kierrättää. Toimituksen mielissä erityisesti nämä menneet kesähitit herättävät muistoja. Yleensä niihin muistoihin liittyy taskulämmin siideri ja mökkiradion kanavan vaihto, mutta kuitenkin.

Sitä paitsi viimeistään elokuussa radiossa soi kuitenkin taas pelkästään tämä.

 

Teksti Eeva Kolu, jonka mielestä kaikkien aikojen aliarvostetuin kesähitti on Nylon Beatin Kuumalle hiekalle

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

 

Rajansa kaikella - muotimaailman tuotteliaimmalla suunnittelijallakin. Monessa mukana oleva Karl Lagerfeld paljasti Voguelle, mitä jokapäiväisiä esineitä ei hänkään suostu suunnittelemaan.

Useita yhteistyömallistoja, meikkejä ja Coca Cola -pullojakin suunnitellut Karl vetää luovuutensa rajat hygieniatuotteisiin. Karl Lagerfeldilta on siis tulevaisuudessa turha odottaa tyylikkäitä vessapaperikuoseja tai design-kondomeja. Naisten tukisukkahousutkaan eivät saa miestä innostumaan.

Vaikka suunnittelija tuntee omat rajansa, hän uskoo silti kaupallisesti houkutteleviin ja menestyviin tuotteisiin. “Eksklusiivisuus on vanhanaikaista”, toteaa Chanel-suunnittelija hieman yllättäen.

Entä mikä saa kiireisen kahdeksankymppisen hermostumaan? No, tylsyyttään valittavat ihmiset. “On rikollista sanoa olevansa tylsistynyt, kun aikaa voisi käyttää opiskeluun, lukemiseen tai asioiden tutkimiseen”, Karl toteaa.

Lue myös Karlin viimeisimmästä yhteistyökokoelmasta tästä toimituksen jutusta.

Teksti: Laura Paananen, joka yrittää muistaa Karlin neuvot seuraavan kerran kun tylsyys meinaa iskeä
Lähde:
Vogue UK
Kuva: Splash News

 

Ladataan...
Toimitus

Seurattujen blogien feedi toimii nyt. Kun olet kirjautuneena, näet etusivun vasemman ylälaidan Seuratut-linkin takana sivun, jolle päivittyvät Lilyssä seuraamiesi blogien uudet jutut. Näet siis näppärästi yhdeltä sivulta kaikkien lempiblogiesi tuoreet jutut.

Myös kommenttiisi jätetystä kommentista tulee nyt ilmoitus. Yksittäiseen kommenttiin vastaaminen ja kommentista tykkääminen tuli mahdolliseksi Lilyn uudistuksessa.

Lue tästä jutusta, mitä fiksaamme vielä. Jos sinulla on kysymyksiä, voit laittaa niitä osoitteeseen lily(at)a-lehdet.fi. Saatat myös löytää vastauksen toimituksen blogissa parin viime viikon aikana julkaistuista jutuista ja niiden kommenteista.

Kiitos kärsivällisyydestä ja palautteesta!

 

Ladataan...

Pages