Ladataan...
Toimitus


Roosa kertoi keskiviikkona surettavia uutisia: Minimalen lopettaa. Ennen jäähyväisiä Roosa halusi kuulla, mitä Minimalenin lukijat ovat blogissa rakastaneet tai vihanneet.

Tiedämme jo ainakin sen, että Minimalen oli "raikas tuulahdus jotain muuta", "kuin viisas isosisko" ja "se fiksu ystävä, jonka kanssa kahvitellessa kuulee asioista, joista ei muuten kuulisi".

Minimalen on saanut ajattelemaan, ilahtumaan, oivaltamaan ja ärsyyntymään. Se muistetaan "kyvystä ajatella vähän toisin" ja rohkeudesta sanoa nekin mielipiteet, jotka saattavat provosoida.

Vielä ehdit kertoa täällä, millaisena blogina sinä Minimalenin muistat.

Minimalen on ollut kaksi ja puoli vuotta, alusta asti, osa Lilyä. Se on ollut ilo. Kiitos rohkeudesta ja onnea myös blogimaailman ulkopuolisessa elämässä (todistettavasti sitäkin on)!

Kuva: Minimalen

Ladataan...
Toimitus

Taitaa olla melko tuttu kuvio monessa suomalaisperheessä: ulos lähdettäessä nainen valitsee miehelleen vaatekerran. Eipä siinä, nyt taidetaan puhua melko universaalista ilmiöstä. Grazia kertoo, että näin toimitaan myös Gossip Girl -tähti Blake Livelyn ja Hollywood-hurmuri Ryan Reynoldsin huushollissa.

Lienee selvää, kumpi viime syksynä avioituneesta pariskunnasta määrää kaapin paikan. Uutta elokuvaansa Barcelonassa promoamassa ollut Ryan paljasti nimittäin lehdistölle, ettei ikinä poistu kotoaan, ennen kuin vaimo on hyväksynyt päivän asun. Vaikka Blake on ottanut määräysvallan miehensä vaatekaapista, ei tähti itse käytä stailisteja lainkaan.

Tyylikysymykset ovat Blakella kuitenkin jo verissä. Naista harvoin nähdään huonoiten pukeutuneiden tähtien listoilla ja toimiipa hän myös Guccin mainoskasvona ja Chanel-suunnittelija Karl Lagerfeldin muusana. Viisi vuotta Gossip Girl -sarjan kulisseissa ja puvustamossa ovat siis tehneet tehtävänsä.

Synnynnäisen tyylikäs Blake oli siis mitä ilmeisemmin vastuussa myös Ryanin hempeän oranssista ensi-iltaskragasta (kuvassa). Tämä lienee monen naisen unelmajärjestely.

Teksti: Laura Paananen, joka voisi myös oikein mielellään alkaa Ryanin, siis Goslingin, henkilökohtaiseksi stailistiksi

Lähde: Grazia Daily

Kuva: Splash News

 

Ladataan...
Toimitus

Kyllähän se vähän jäytää sielua, kun itse istuu toimistossa ja muut viilettävät kesähippeinä pitkin metsiä.

Mutta on loma-aikaan työskentelemisessä puolensakin: on rauhallista, hiljaista ja hyvällä tuurilla pääsee olemaan itse oma pomonsa. Emme varsinaisesti kehota lomailemaan töissä (pomollasi saattaisi olla siihen jotain sanomista), mutta mikään ei estä tuomasta töihin vähän lomafiilistä.

Se käy näin:

Syö lounas ulkona. Suomen kesä on niin lyhyt, että jokainen, ihan jokainen, aurinkoinen hetki kannattaa hyödyntää. (Keskipäivällä saa sitä paitsi parhaan d-vitamiinitankkauksen.) Ahkera valmistaa lounassalaatin edellisenä iltana, laiska vierailee aamulla hyvän supermarketin noutoruokatiskillä. Oikein kesäinen askartelee kunnon eväsleivät.

Tuo toimistoon mansikoita. Mansikkakausi on vielä lyhyempi kuin Suomen kesä, eli superlyhyt. Jokainen mansikaton päivä on tuhlausta.

Nauti kesäisestä silmänruuasta. Emmekä tarkoita tällä 18-vuotiaiden kesätyöntekijöiden tsiikailua, vaan tietenkin tylsien työpäivien iloksi koottua mieskollaasia.

Hengaa illat lomalaisten kanssa. Kun viettää illat terassilla lomalaisten seurassa, saattaa luulla itsekin olevansa lomalla. Tosiasiat kannattaa tosin pitää mielessä ennen kuin tilaa ”vielä yhden”.

Pukeudu hipimmin. Hipsuttele paljain jaloin ja pukeudu hellemekkoon tai kokeile Lilou's Crush -Hertan toimistokelpoista kesäkeijutyyliä.  Harkitse silti kahdesti, jos mielit lähteä töihin pelkissä bikineissä.

Tai sitten: Puhelin ei soi, eikä kalenteri muistuta palavereista. Keskity töissä kerrankin olennaiseen eli töihin.

Onko sinulla parempia vinkkejä? Miten sinä tuot kesän töihin?

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

Ladataan...

Pages