Ladataan...
Toimitus

Parhaat kesäheilat ovat tietenkin telkkarissa. Pilvisen päivän (siis luvallisen telkkaripäivän) kunniaksi päätimme listata kaikkien aikojen tv-ihastuksemme.

Heitä himoitsemme yhä

True Bloodin Eric. Kovis-Eric ilman paitaa on silkkaa seksiä. Kuumuutta on tosin hieman viilentänyt tuotantokausi, jolla Eric muuttuu yhtäkkiä kiltiksi nössykäksi. (Rakkaat käsikirjoittajat, antakaa naisen pitää päiväunensa!)

O.C:n Seth Cohen. Lätkäjätkämäisen, hihattomissa paidoissa viihtyvän Ryanin piti olla se sarjan hottis, mutta oikeasti me himoitsimme nörtähtävää, typeriä vitsejä laukovaa mutta salakuumaa Sethiä.

L-Koodin Shane. Kuin nuori Ville Valo mutta tuhat astetta kuumempi.

Niin sanotun elämäni Jordan Catalano. Vuosi 1994 oli vielä aikaa, jolloin Jared Leto oli ihana flanellipaitainen polkkatukkapahis eikä 30 Seconds to Marsin kajalsilmäinen laulaja.

Freaks & Geeksin Daniel Desario. James Franco oli parhaimmillaan näytellessään vuosituhannen vaihteessa anoppien kauhua. Se hymy, se karisma.

Selviytyjät-kilpailija Boston Rob. Poikamaisen hottis. Ja mikä parasta, Boston Rob osallistuu sarjaan tuotantokausi toisensa jälkeen. Kuinka tylsää olisi ihastua tyyppiin, joka tippuu toisessa jaksossa? ”Boston Robiin pätee sama kuin tenniksenpelaajiin: kuuma vain kilpailuympäristössä, ei pelikentän ulkopuolella”, tunnustaa eräs toimituksen jäsen.

Koston Nolan Ross. Nolan on aluksi ylimielinen ja ärsyttävä nörttimiljonääri, mutta it-firmauskottavan puvun alta paljastuu lojaali, omiaan puolustava kovis.

Nämä vähän naurattavat

Casper the friendly ghost. “Alun perin olin ihastunut Casperia samannimisessä elokuvassa näytelleeseen Devon Sawaan (joka näyttää suurin piirtein siltä, kuin Nick Carter ja Zac Hanson olisivat saaneet lapsen, joten ei ole varsinainen ihme, että menin 9-vuotiaana ansaan). Katsottuani vhs:ää kerta toisensa jälkeen olin lopulta ihan yhtä ihastunut siihen hattivatti-ilmapallolta näyttävään piirroskummitukseen kuin näyttelijään, vaikka edes niiden ääninäyttelijä ei ollut sama”, tunnustaa kauneustuottajamme Anni.

Kaikki Turtlesit. Skeittaaminen, cool. Pitsan syöminen, cool.

Nuuskamuikkunen. Kiitos vain Tove Jansson, on Nuuskamuikkusen piilovaikutusta, että naiset lankeavat aikuisinakin sitoutumiskammoisiin taivaanrannanmaalareihin.

Leijonakuninkaan Simba. Olimme varmoja, että lapsi-Simban ääninäyttelijä on hottis nuorukainen.

Näitä emme myönnä julkisesti

Viettelysten saaren ensimmäisen tuotantokauden Johnny. ”Superlihaksikas sinkku, jota kutsuimme kaveriporukassa muistaakseni nännimieheksi”, muistelee toimituksen jäsen, joka ei kehtaa edelleenkään tunnustaa ihastustaan ääneen.

Girlsin Adam. Adam on nilkki, friikki ja aika ällökin. Mutta jotain siinä on.

Entä te? Keitä ovat teidän tv-ihastuksenne? Odotamme mehukkaita paljastuksia!

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

Lady Gagan hullut lookit saattavat olla historiaa, sillä uuden singlensä elokuussa julkaiseva Gaga paljastaa Women’s Wear Dailylle, että aikoo jatkossa esiintyä aiempaa luonnollisemmassa lookissa.

Tulevan ARTPOP-levynsä tiimoilta uutta lookia luova Lady Gaga luottaa jatkossa luonnollisuuteen. Julkisuuteen levisi taannoin joukko V-lehdessä julkaistavia kuvia, joissa Gaga poseeraa ilkosillaan. Valokuvaajakaksikko Inez van Lamsweerden ja Vinoodh Matadinin kamerasta lähteneiden konstailemattomien kuvien olikin tarkoitus toimia alkusoittona tulevalle ja esitellä maailmalle hullutuksista riisuttu luonnonkaunis Gaga. Tähden tyylinmuutos lienee ihan ymmärrettävä, sillä Gagan entinen stailisti Nicola Formichetti paljasti WWD:lle tähden vaihtaneen asua pahimmillaan jopa 15 kertaa päivässä.

Vaikka Lady Gagan uusi look tulee olemaan aiempaa hillitympi, tähti ei aio luopua muoti-ikonin statuksestaan. WWD kertoo, että Lady Gaga luottaa jatkossa muiden muassa Hedi Slimanen ja Saint Laurentin sekä Versacen ja Balenciagan mittatilaustuotoksiin. Tulevissa esiintymisasuissa tullaan näkemään myös erikoisia ja kokeellisia materiaaleja.

Lady Gagan Applauses-sinkku julkaistaan 19. elokuuta.

Teksti: Laura Paananen, joka vanhana Lady Gaga -fanina odottelee jo, mitä tuleman pitää

Lähde: WWD

Kuva: Splash News

Ladataan...
Toimitus

Eilisen kaatosateen jälkimainingeissa toimituksessa oli palelevia varpaita ja vettä tippuvia takkeja. Pakkaseen osaamme jo pukeutua sään vaatimalla tavalla, mutta kuvittelemme näemmä edelleen, että sateesta selviää juoksemalla. 

Käytännöllisiä ja kauniita sadevaatteita on tarjolla hyvin vähän (ilmeisesti kaikki muotisuunnittelijat asuvat Bahamalla), mutta naarasimme netin valikoimasta parhaat sateenkestävät asusteet.

Maastonvihreä puolijoukkuetelttamallinen sadetakki on oman alansa klassikko, mutta astetta kaupunkiuskottavampi vaihtoehto on tyköistuva trenssi, rento parka tai juuri nyt huipputrendikäs pilotti. Kaikkia valmistetaan myös sateenkestävästä materiaalista. (Sadetakit Spoom, YMC, Very by Vero Moda)

Harmaalla sadesäällä toivoisimme toisinaan näkevämme jotain muutakin kuin harmaiden ja mustien sateenvarjojen meren, joiden alla raahustaa lauma ihmisiä pää painuksissa (kurkkaa vaikka Sarah Jessica Parkerin ja Marion-tyttären iloiset ilmeet yllä olevasta kuvasta).

Persoonalliset sateenvarjot ovat kiven alla, mutta muutaman sentään löysimme! Nyt kun joku vielä keksisi sateenvarjon, joka ei käänny ympäri jokaisessa tuulenpuuskassa... (Asos, Asos, Topshop, H&M.)

Flunssantorjunnan A ja O: kuivat jalat. Näissä saappaissa kelpaisi kierrellä kuralätäköitä - mutta miksi kiertää? Kumppareissa painelet suoraan läpi. (Le Chameau, Hunter, Ilse Jacobsen, Topshop)

Sateesta on turha edes yrittää selvitä salonkikelpoisena - mutta paria kikkaa voi ainakin kokeilla. Toimituksessa jopa tykätään sateen kähertämästä tukasta, mutta jos se ei kuulu suunnitelmiisi, levitä hiuksiin pesun jälkeen pörröisyyttä poistava voide tai suihke ja viimeistele lakalla. Tigin Hard Head -lakka on havaittu hyväksi pitämään vaivoin siloteltu pörrö poissa. Sensain 38'C -klassikkoripsari pysyy, ja pysyy, ja pysyy... satoi tai paistoi.

Suosittelemme myös näitä:

Pipo. Toimii paremmin kuin hiuslakka.

Suuri kaulahuivi. Sen alle voi tarvittaessa piilottaa myös tukan ja suurimman osan naamasta, jos meikki kaipaa suojaa sateelta.

Pidä aina mukana muovipussia. Pelastaa pyöräilijän, tämän tiesitkin. Mutta oletko ajatellut, että sateen yllättäessä muovipussi toimii myös kalliin nahkalaukun suojapussukkana (testattu tosioloissa), eristeenä vuotavan kengän ja sukan välissä (testattu tosioloissa) sekä äärimmäisessä hätätapauksessa jopa sadehuppuna, jos muistat leikata pussiin reiät silmille ja suulle (testattu festarioloissa - emme takaa otsikon lupaamaa tyylikkyyttä emmekä sitä, ettet päädy Poliisi-TV:seen).

Kuvat valmistajilta ja Splash News/AOP
Kirjoitus ei sisällä mainoslinkkejä

Ladataan...

Pages