Ladataan...
Toimitus

Hoi sinä, joka toivot, että joku joskus kertoisi sinulle vaateostoksilla, miten työtyyli asustetaan juhlalookiksi ja kumpiko kahdesta sinisen sävystä on sinulle passelimpi. Nyt on apu lähellä, ja se tulee lilyläisiltä.

Huomenna lauantaina 15 Lilyn tyylibloggaajaa antaa vinkkejä ja stailausapua Kampin kauppakeskuksen liikkeissä Helsingissä. Mukana ovat esimerkiksi Pupulandian Jenni, You Feelin It -Petra, Puutalobabyn Krista, Ite puin -Tiiti (joka siis tekee näyttävän paluun muotibloggaajaksi) ja Visual Diaryn Saara ja moni muu.

Katso, ketkä kaikki ovat mukana ja varaa stailausaika haluamaasi liikkeeseen täältä.

P.S. Vinkkejä on tarjolla myös miehille!

 

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

Hohoi, kaikki Rihanna-fanit! Adam Selman on mies paitsi Rihannan myös monen muun supertähden lavatyylin takana. Mittavan kokemuksen Ririn, Lady Gagan ja Michael Jacksonin kiertuetalleissa kerännyt mies aryhtyy nyt sooloilemaan. Grazia uutisoi, että Adam Selman on lanseraamassa omaa vaatemallistoaan ensi viikolla alkavilla New Yorkin muotiviikoilla.

Aikaisemmin puvustajana toiminut mies ei hyppää muotimaailmaan noviisina. Selman toimi toisena suunnittelijana jo suositussa Rihanna for River Island -yhteistyökokoelmassa, joka esiteltiin helmikuussa Lontoon muotiviikoilla. Vaikka toisin voisi kuvitella, Selman ei ole hyödyntänyt Rihannan fanitettua tyyliä omassa nimikkomallistossaan. Mallisto on hakenut vaikutteensa 1980-luvun huippumalleilta, ja siinä on myös sporttielementtejä.

Työskentely hektisillä kiertueilla on kuitenkin opettanut Selmanille muotimaailmassa kateutta aiheuttavan taidon: mies työsti debyyttikokoelmansa valmiiksi vain kahdessa kuukaudessa. Ja tiedoksi kaikille Rihannan Instagram-seuraajille, myös SE karnevaaliasu oli Adamin käsialaa.

Adam Selmanin nimikkomallisto esitellään New Yorkin muotiviikoilla 5. syyskuuta.

Teksti: Laura Paananen, joka odottaa tältä mallistolta paljon:  jos se kelpaa Rihannalle, niin miksi ei myös muille?

Lähde: Grazia Daily

Kuva: Rihanna Instagram

Ladataan...
Toimitus

 

Syksy ja Woody Allen ovat täällä taas.

Kuukauden elokuva: Blue Jasmine

Mikä? Woody Allenin odotettu uutuus sotkee New Yorkin seurapiirit ja San Franciscon rantahietikkoromantiikan katkeransuloiseksi ihmissuhdesopaksi, jossa mihinkään ei voi luottaa.

Kertoo rikkaan kotirouvan karille ajautuneesta avioliitosta ja sisarussuhteesta, jossa vastakohdat eivät aina täydennä toisiaan.

Vie sinut surullisen etäisten perhesuhteisen ja kulissiavioliiton krumeluurien ja karikoiden sivustaseuraajaksi.

Tuntuu yhtä aikaa epätodelliselta ja piinaavan realistiselta. Cate Blanchett näyttelee takertuvaa ja neuroottista kotirouvaa niin hyvin, että katsojakin alkaa vainoharhaiseksi.

Tuoksuu törkyhintaiselta parfyymilta, vaivaannuttavilta valheilta ja hikisiltä kesäilloilta.

Katsottuasi tämän oma elämäsi tuntuu kiitettävän tasapainoiselta.

Ensi-ilta 30.8.

Teksti: Emmi Laukkanen

Kuva: Filmikamari

 

Katso traileri tästä.

Katso myös aiemmat kuukauden elokuvamme: Jotain ilmassa ja Only God Forgives.

Pages