Ladataan...
Toimitus

Hyvää alkavaa viikkoa! Käynnistetään uuden viikon kunniaksi aika kiva arvonta.

Trendi on mukana hyvinvointiin ja kauneuteen keskittyvillä I love me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 11.-13. lokakuuta.

Meidän osastollamme (jonka numero on 6n119) pääsee ilmaiseen pikamanikyyriin ja testaamaan Sally Hansen -kynsitarroja.

Arvomme messuille 50 kahden lipun pakettia - siis sinulle ja kaverille.

Osallistu arvontaan täällä ja lue lisää messuista ja niiden ohjelmasta täällä.

Aikaa on tämä viikko, siis osallistu kisaan viimeistään sunnuntaina 6.10. Voittajat arvotaan maanantaina 7.10. ja heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Onnea arvontaan ja loistavaa viikkoa!

 

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

Turha sitä on kieltää: Lilyn toimitus on populaarikulttuurikoukussa. Seuraamme lempijulkkistemme edesottamuksia, punaisen maton mekkovalintoja ja YouTuben videoilmiöitä haukan tarkkuudella. 

Viime päivinä me (ja puoli internetiä) olemme kuhisseet näistä:

1. Justin Timberlake saapuu Suomeen!

Tosifanit muistavat, kuinka 'N Syncin aikana Justin ja pojat jäivät jumiin Jyrki-studion vessaan, mutta sooloartistina Timberlake ei ole esiintynyt Suomessa vielä kertaakaan. Tämä ei ole asiain laita ensi kevään jälkeen, sillä herra Timberlaken show valtaa Hartwall-areenan 12. toukokuuta 2014.

Liput tulevat myyntiin Lippupisteessä 14. lokakuuta kello 9.00. Oletko jonossa?

2. Nuija ja tosinuija saa jatko-osan

Kolme uskomatonta faktaa:

  • Nuija ja tosinuija saa jatko-osan ensi vuonna. 
  • Ensimmäinen Nuija ja tosinuija -elokuva julkaistiin 19 vuotta sitten. Vastahan me haimme viikkorahoilla karkkia ja katsoimme tätä 3B-luokan Tommin kanssa... ai niin, tosiaan. 3B-luokan.
  • Jatko-osassa esiintyy huhujen mukaan tämän hetken kysytyin naisnäyttelijä, tuore Oscar-voittaja Jennifer Lawrence. Ehkä Jenniferkin katsoi Nuijia lapsena jonkun Tommin kanssa?

Elokuvaa kuvataan parhaillaan ja mukana ovat - huh! - molemmat alkuperäiset nuijat, Jim Carrey ja Jeff Daniels.

3. Robert Pattinsonilla on uusi tyttöystävä - jolla on pelottavat vanhemmat

Oi, Bella ja Edward. Muistamme, kun tapasitte biologian luokassa. Seurasi lommoutuneita autoja ja angstia. Rakastuitte. Selvisitte jopa Bellan ihastuksesta ihmissuteen, ja tietysti siitä hankalasta hommasta, että toinen teistä oli kuolematon. Totuus oli vielä taruakin kiehtovampaa, kun saimme kuulla, että olitte rakastuneita oikeassa elämässä. Ja että oikean elämän Edward tykkäsi nuolla oikean elämän Bellan kainaloita. 

Kaikkien aikojen Twilight-romanssi on nyt laulanut joutsenlaulunsa, sillä julkkisten kanssa hyvää pataa pitävä People-lehti vahvistaa Robert Pattinsonin löytäneen uuden kainalon Kristen Stewartin tilalle.

Robertin uusi leidi on malli Dylan Penn, jonka isä on Hollywoodin vihaisimpana miehenä tunnettu Sean Penn. Dylanin äiti puolestaan on viimeksi House of Cardsissa hyytävän kylmän roolin tehnyt Robin Wright. Näiden vanhempien mustalle listalle emme haluaisi joutua, mutta onhan Robilla jo toisaalta kokemusta ihmissusista, kansainvälisistä vampyyriliigoista ja Lordi Voldemortista. (Mikään näistä tuskin tosin vetää vertoja iskä-Pennille.)

Kuvat Splash News / AOP

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

 

Mietitkö sinäkin reissatessasi, millaista olisi olla paikallinen? Sanotaanko nyt vaikka newyorkilainen. Tuoreessa Entrepreneur's wife -blogissa kerrotaan kymmenen tapaa, jotka erottavat aidon newyorkerin käymäsellään olijasta. Tähän tapaan:

"Tiedät, että elämä on liian lyhyt USB-driven poistamiseen oikeaoppisesti."

 

Tästä inspiroituneena listasimme toimituksessa omat vahvuusalueemme eli keinoja, joilla osoitat olevasi aito helsinkiläinen (Anna), seinäjokinen (Maija) ja kuopiolainen (Kati). Olkaapa hyvät.

1. Näin tulet seinäjokelaiseksi: Ensinnäkin paikallisen erottaa siitä, että se sanoo seinäjokinen. Toinen tapa sulautua joukkoon on pysyä poissa pyörän selästä: Seinäjoella pyörällä ajavat vain alle 18- ja yli 65-vuotiaat. (Kaikkialla on silti hitosti pyöräteitä.)

2. Ole kuin helsinkiläinen: Toisin kuin luullaan, todellisen helsinkiläisen merkki ei ole Stadi-sanan käyttö Hesan asemesta. Ratkaisevaa sen sijaan on, että sanoo hima eikä koti.

3. Opi kuopiolaiseksi: Vääntele ihmisten sanomisia. Hyvä keino on esimerkiksi opetella vastaamaan kello 11.15 lausuttuun hyvän huomenen toivotukseen näin: "Huomenta. Vai päevee? Vai huomentapäivee?" Bonuspisteitä saat, jos omaksut pinnalta hyväntahtoisen mutta salavittuilevan sävyn.

Lue Entrepreneur's wifen New York -juttu täällä.

 

Ladataan...

Pages