Ladataan...
Toimitus

Ensimmäinen perinteinen vuosivöyhötyskatsaus.

Oma ulkonäkö. Ennen kuin voi rakastaa muita, on opittava rakastamaan itseään kaikista eniten. Näin taisi sanoa jo Buddha Moosekselle, kun he soutelivat Niiliä pitkin Muhammedin luo kahville.
Jotta voi rakastaa itseään kunnolla, yksi on ylitse muiden: on oltava tyytyväinen omaan ulkonäköönsä elikkäs lihaksiinsa. Tähän meitä kaikkia on vuonna 2014 kannustanut fitnessharrastus, crosstraining ja kaikki sellainen tosikkourheilu, joka ei ole vetelää ja tavoitteetonta lenkkeilyä tahi ryhmäjumppaa.

TAHDON, TAHDON, TAHDON! OMG, meikä niin ratsasti tuulettaen yksisarvisella eduskuntatalon portailla, kun eduskunta vihdoin hyväksyi joulukuun 17. päivä budjetin pääluokat 21, 23, 25–28 ja 32.

Teemu Selänne. Kai jossain pronssivalu jo jähmettyy Teemu Selänteen tänä syksynä antamista 75:stä erikoishaastattelusta, kun suomalainen media historiallisesti matkusti Kaliforniaan, voiteli itsensä sokerilla, hunajalla ja siirapilla ja liukui ympäri Selänteiden kartanoa.

Cheek. Virallinen, hyväksytty Cheek-mielipide menee näin: "Onhan se musa kauheaa seksististä kuraa eikä sen riimit osu kohdalleen, mutta kyllä on pakko jäbää arvostaa ja sitä, mitä se on hirveällä duunilla saanut aikaiseksi."

Öljytty peräloosteri. Nykyisin voitelen joka aamu berberini vauvaöljyllä ja kuvaan sen Instaan. Ai miksi? Eikös niin kuulu nykyään tehdä?

Smoukahontas. Vain pienen hetken hänet pitää saimme / kun imais pois jo lapsen, maailma / tuon tytön rusoposket muistoissamme / Oot Suomesta, se pidä kaalissa (san. V. "Ei todellakaan mikään Vexi" Salmi)

Ebola. Hyi kauheeta, aivastiko toi ulkomaalainen.

Ukraina. Nyt tämä lista alkaa mennä kyllä todella booringiksi.

Matti Nykäsen n:nes avioliitto. Tässä meillä on mies, joka uskoo rakkauteen. Eikä uskonpuutteesta voi yhtään sen vähempää syyttää niitä naisia, jotka joka kerta urheasti vastaavat Nykäsen kosintaan kyllä. Koska hei, ehkä MÄ tosiaan oon sille Se Oikea.

TV2:n joku itkettävä musiikkiohjelma. Siis mä luin siitä Facebook-päivityksiä ja ITKIN. Itkin.

Itkeminen. Eiköhän tää itkeminen ala tämän vuoden jälkeen jo olla aika nähty.

Tinder. Oikeasti tähän kuuluisi laittaa Snapchat, mutta olisi kiva olla jotakin ihmissuhdeaiheista, kun tällaisella naisten alustalla kuitenkin ollaan.

Robin. Suomen googlatuin julkkis 2014. Villi veikkaus, että hakusanoina "robin tissit", "robin alasti" ja  "robin free porn".


 

Ladataan...
Toimitus

Muotivuoden 2014 käydessä viimeisiä tuntejaan lienee hyvä hetki muistella hieman menneitä. Kuka teki tänä vuonna läpimurtonsa mallimaailmaan, mikä oli vuoden hämmentävin trendi ja kenen tyyliä ihailimme? Kokosimme yhteen vuoden merkittävimmät muotihetket.

Läpimurtotähti Kendall Jenner

Kendall Jenner nousi tänä vuonna mallimaailman kuumimpien nimien joukkoon. Tositelevisiosta uransa aloittanut Jenner pääsi kävelemään muiden muassa Chanelin, Givenchyn sekä Balmainin (kuvassa) näytöslavoille, ja Jennerin perheenjäsenet kannustivat eturiveissä. Unohtaa ei myöskään sovi Jennerin nimekkäitä mainosdiileja Givenchyn ja Estée Lauderin kanssa.

Moschinon ikimuistoiset Barbiet

Vuoden hauskimmasta muotinäytöksestä vastasi Moschino. Muotitalon kevätkokoelma sai inspiraationsa Barbien maailmasta, ja Milanossa järjestetyssä muotispektaakkelissa lavan valtasivatkin elävät Barbie-nuket. Lavalla nähtiin niin jumppa-Barbie, disco-Barbie kuin ranta-Barbiekin.

Nakumekot hämmensivät

Punaisille matoille rantautui vuoden mittaan hämmentävän paljastava trendi, nimittäin nakumekot. Eniten palstatilaa nakumekoillaan saivat Adam Selmanin luomuksessa esiintynyt Rihanna ja Tom Fordin mekossa muotigaalaan saapunut Miley Cyrus. Nakumekoissa ovat viihtyneet myös Lady Gaga, Iggy Azalea ja Kim Kardashian.

Kohutuin kansikuva

Kendall Jenner ei suinkaan ole Kardashianin perheen ainoa jäsen, jonka nimi kirjataan tänä vuonna muotihistoriankirjoihin. Osansa sai myös Jennerin isosisko Kim Kardashian, joka ihastutti ja vihastutti poseeraamalla Voguen kannessa yhdessä miehensä Kanye Westin kanssa. Pariskunnan toukokuisia häitä ennakoineen kannen myötä Kardashian ansaitsi viimein myös muotimaailman virallisen hyväksynnän.

Seuratuin tyylitähti

Lupita Nyong’on nimi nousi alkuvuodesta muotimaailman huulille, kun tuore näyttelijätähti ihastutti lyömättömällä gaalatyylillään. Lopulta Oscar-pystin itselleen elokuvasta 12 Years a Slave napannut Nyong’o on jatkanut varmoja tyylinäytteitään myös gaalasesongin ulkopuolella ja ollut tuttu näky niin muotinäytösten eturiveissä kuin muotipiirien pippaloissakin. 

Teksti: Laura Paananen, jolle jäi vuodesta erityisesti mieleen myös John Gallianon paluu sekä Chanelin ostoskeskusmuotinäytös

Kuvat: All Over Press ja Kim Kardashian Instagram

Pages