Ladataan...
Toimitus


Tällä viikolla Hollywoodin punaisilta matoilta on erottunut yksi pukeutumisteema ylitse muiden. Ennen kuin julkkikset naamioituvat halloweenia varten, päättivät he joukolla hieman vilautella. Toiset pitivät paljastelun hillityn tyylikkäänä, mutta joukkoon mahtui muutama rohkean repäisevä asukin.

Rihanna (yllä) saapui Los Angelesissa järjestettyyn amfAR Inspiration -hyväntekeväisyysgaalaan Tom Fordin pajastavassa iltapuvussa. Fordin tulevasta kevätmallistosta peräisin oleva mekko paljasti laulajan rinnuksen miltei kokonaan ja tarjosi mahdollisuuden myös säärien esittelyyn.
 


Jessica Chastain saapui uuden Interstellar-elokuvansa ensi-iltaan Givenchyn mittatilauspuvussa. Sen juju oli syvän avonaisessa selässä, joka vilautti ihoa juuri sopivassa määrin. Huomaa myös halkion alta pilkistävät pitsitrikoot.
 


Miley Cyrus juhli amfAR Inspiration -gaalassa niin ikään Tom Fordin kevätmalliston mekossa. Gaalassa tunnustuksenkin saaneen Fordin luomus ei jättänyt juuri arvailuille tilaa. Pisteet kuitenkin tasapainottavasta alaosasta.
 


Olivia Munn pukeutui asianmukaisesti New Yorkissa järjestettyyn balettigaalaan. Balettipukua erehdyttävästi muistuttava Lanvinin sulkamekko paljasti näyttelijän kauniit sääret ja korosti hillitysti miehustaa. Olisiko Munn kenties saanut inspiraation asuunsa viikonloppuna juhlittavasta halloweenista ja Black Swan -elokuvasta?

Teksti: Laura Paananen, joka ei ole ihan varma siitä, mitä mieltä noista Tom Fordin kaiken paljastavimmista mekoista pitäisi oikein olla

Kuvat: All Over Press

Ladataan...
Toimitus

                                                      Gif lainattu CougarWomanin tontilta. <3

Lilyläiset ovat ottaneet viime päivinä puheeksi aiheita, joita miehet eivät pääse omakohtaisesti kokemaan: CougarWomanin menkoista kertovassa postauksessa mainitaan mummoalkkarit ja suklaajäätelö, Pilttiä ja puuteria -blogin Jennijeejee muisteli vuoden takaista synnytystään ja Ajelematon totuus -blogissa tehtiin päätös lopettaa rintaliivien käyttäminen.

Rintsikkaselibaatin innoittamana kysymmekin:

Millainen on suhteesi rintaliiveihin: ovatko ne ystävä vai vihollinen?


Kysyy Laura, jonka elämän mullisti vuosia sitten käynti kunnon alusvaateliikkeessä – kuppikoko kasvoi ja kappas, yhtäkkiä rintaliivit eivät enää puristaneet

 

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

Fitness Führer -blogin kirjasi taannoin kasan viisaita ajatuksia siitä, miten kuka tahansa voi oppia liikunnalliseksi ihmiseksi: "Jos haluat liikkua, liiku. Jos haluat liikkua, liiku. Jos haluat opetella sukeltamaan, opettele. Älä käy pumpissa siksi, että Mirkku käy siellä, äläkä juokse koska minä juoksen jos itseäsi ei kiinnosta. Siitä ei nimittäin tule yhtään mitään." Naulan kantaan!

 

Tiistaina ilmestyvän Trendin teemana on lux – ja olemme muuten sitä mieltä, että myös liikuntaa pitäisi ehdottomasti ajatella arjen pienenä (tai suurena) ylellisyytenä eikä veren maku suussa suoritettavana pakkona. Siksi murramme marraskuun numerossa muutaman treenimyytin, myös nämä kolme: kaikkien on pakko käydä kuntosalilla (väärin), liikunta ainoastaan kerran viikossa ei hyödytä kuntoa eikä terveyttä (väärin) ja ruokavalion fiksaaminen on pakollista kaikille kuntoilijoille (väärin). Nimittäin:


Ei, salille ei ole mikään pakko mennä.

Sen sijaan voi, ja kannattaa, mennä sinne minne haluaa: vaikka voimajoogaan tai juoksulenkille. Jopa lihaksia voi treenata salin sijasta kotona tai sopivalla ryhmäliikuntatunnilla.
 


Jos tänään ei huvita hikoilla, hikoile huomenna.

Yksikin kerta liikuntaa viikossa nimittäin kannattaa. Rättiväsyneenä treenaamisesta taas ei ole hyötyä.

 

Jos rahka ei maistu, jätä purkki kauppaan.

Kyllä, lihakset tarvitsevat proteiinia, mutta terveellistä ruokavaliota ei tarvitse fiksata treenaamisen takia. Eikä treenin päätteeksi tarvitse jäädä pukuhuoneeseen sekoittelemaan palautusjuomaa. Sen sijaan voi mennä kotiin syömään lautasellisen lempiruokaa – ja sytyttää vaikka pari tuoksukynttilää.

 

Trendin lux-numerossa Coco Sweet Dreams -blogin Coco, Fitness Führer -blogin FFFifi ja ite puin -blogin tiiti tulevat nimittäin paljastamaan, mistä arjen pikku ylellisyydestä he eivät olisi valmiita luopumaan. Yhdellä onnellisuutta lisäävät juoksutapahtumat, toisella ne Ranskasta tilatut tuoksukynttilät ja kolmannella viikottainen suklaa-annos.


#trendiluxia odotellessa jaa omat kikkasi parempaan arkeen ja kerro:


Mistä ammennat hyvää oloa?


Teksti: Raisa, joka ei voisi olla iloisempi synttärilahjaksi saamastaan joogakurssista. Kiitos ystävät, olette totisesti kuunnelleet horinoitani syksyn mittaan!

Kuva: Leena Oravainio

Pages