Ladataan...
Toimitus

 

"En ole varmasti koskaan odottanut yhtään taidenäyttelyä näin kovasti. Olenkin ehtinyt nähdä sen jo kahdesti."

- Tommi K

 

Tove Jansson oli taidemaalari, kuvittaja, kirjailija ja Muumien luoja. Mutta myös tyyli-ikoni, esikuva ja poliittisen satiirin taitaja. Ja kaikkea tätä juhlii Ateneumin 100-vuotisjuhlanäyttely. Toimitus suosittelee - ja suosittelee myös käymään näyttelyssä arkena ja päiväsaikaan, jos se vain suinkin on mahdollista. Näyttelyyn nimittäin riittää tunkua ilman ilmaista sisäänpääsyäkin.

Tove Jansson Helsingin Ateneumissa 7.9.2014 asti.

 

Tovea ja näyttelyä on fiilistelty myös muualla Lilyssä:

"Monelle tuntemattomampi puoli muotokuvamaalarina tulee myös hienosti esille lukuisten maalausten myötä."

- eikku

 

"Portaikkoon oli ihanasti heijastettu liikkuvaa kuvaa Tovesta, joka tanssii ja hyppii hullun lailla niityllä paksu valkoinen villapaita päällään. Siis niin mun sielunkumppani!"

- kata_eric

 

"Mikä muija! Kannattaa käydä!"

- saimah

 

Kuvat Isyyspakkaus-blogista.

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

Huhtikuun Trendi ilmestyy huomenna. Mutta kaverit, tässä teille jo ennakkoon: kolme helppoa tukkaideaa uudesta lehdestä:

  1. PESUPANTA: Jes, laiskureiden rukouksiin on vastattu! Trendikkääseen kampaukseen riittää nyt se, että jättää aamupesulla käyttämänsä pannan päähän.
  2. SIVUSTAKATSOJA: Päivitä nostalginen kiharapilvi modernilla tempulla: vedä jakaus reilusti sivulle ja tupeeraa etutukan tyveä.
  3. VUODEN VÄLÄHDYS:  Jos haluat olla edelläkävijä, lausu kampaajalle taikasana: splashlight, eli välähdysvärjäys. Siinä tukkaan värjätään korvasta korvaan kulkeva vaalea kaistale.

Teksti: Jenna Kämäräinen, joka kokosi lehteen 9 tukkaidistä lisää ja aika paljon muitakin kauneusneroutta
Kuvat: Antoni Ruiz Aragó ja All Over Press

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

  1. Todellakin haluamme kopioida aamurutiinimme huippumallilta. Lisää kurkkauksia Kirsi Pyrhösen elämään löytyy täältä: @kirspyrhonen.
  2. Givenchyn pääsunnittelija @riccardotisci17 on suunnitellut Nikelle Air Force 1 -malliston. Kaveri todellakin just did it.
  3. Ensi viikolla ilmestyy huhtikuun Trendi, ja kaikki meitä @trendimag-nimellä Instagramissa seuraavat tietävät, että kansi on sanalla sanoen KUUMA.
  4. @5inchandup-bloggaaja Sandra Hagelstam bongasi uuden Suomi-muoti-ihastuksen:  Marka Kurjen käsilaukut. Kurkkaa lisää #marjakurki. Sandra on muuten nyt Suomessa, koska tänään kokoontuu Aussie Blog Awards 2014 -tuomaristo.
Ladataan...

Pages