Ladataan...
Toimitus

Kun Karl Lagerfeld paljasti taannoin valinneensa Kristen Stewartin Chanelin uudeksi mainoskasvoksi, muotitalon vannoutuneimmilta faneilta menivät samppanjat väärään kurkkuun. Nyt Stewart paljastaa Grazialle, miksi suostui epätavalliseen yhteistyöhön ja mikä herra Lagerfeldissä ihmisiä pelottaa.

Stewart ei pidä itseään perinteisenä Chanel-naisena. Siksi hän hieman yllättyi, kun suunnittelija pyysi häntä Chanelin Paris-Dallas -kokoelman mainoskasvoksi. Jos kyseessä olisi ollut mikä tahansa muu Chanel-kokoelma, Stewart olisi kieltäytynyt kunniasta. Joulukuussa Dallasissa länkkäriteemaisen välikausikokoelman näytöstä seurannut Stewart oli kuitenkin näkemästään niin vaikuttunut, että päätti ottaa pestin vastaan. Näytöksessä ei nimittäin esitelty vain vaatteita, vaan kokonainen uusi maailma, jonka osaksi näyttelijä halusi päästä.

Lisäksi Stewart oikoo haastattelussa käsityksiä kärkässanaisesta Karl Lagerfeldista. Pelottavana miehenä pidetty Lagerfeld on kuulemma oikeasti erittäin herttainen ja helposti lähestyttävä persoona. Stewartin mukaan miehen hankala maine on keksitty juttu, sillä ihmiset saattavat pitää suunnittelijaa pelottavana tämän saavutusten ja aseman vuoksi.

Kristen Stewartin tuoreen Chanel-kampanja ja kuvausten behind the scenes-videon näet Grazian nettisivuilta.
 

Teksti: Laura Paananen, joka saattoi olla hieman epäileväinen Kristen Stewartin Chanel-kamppista kohtaan, mutta kuvat nähtyään yllättyi positiivisesti

Lähde: Grazia Daily

Kuva: Splash News

Ladataan...
Toimitus


Kiinnostaako matka New Yorkiin? Pidä kiirettä, voit vielä voittaa unelmareissun kahdelle. Ota mallia kuvaan tälläytyneestä toimituspäällikkö Toivasesta, joka lukee Trendiä työpyödän ääressä, Benedict Cumberbatchin valvovan silmän alla. Tai sitten voit ottaa Trendin mukaan vappukarkeloihin ja...


Toimi näin:

Osallistu Instagramissa

1. Missä sinä luet Trendiäsi? Kerro se kuvalla, jossa näkyy Trendin kansi.

2. Postaa kuva Instagramiin. Tägää se sanalla #trendimag

 

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan unelmien lomamatka New Yorkiin. Matkan arvo on 3000 euroa.

Matka sisältää suorat lennot ja majoituksen kahdelle. Matka-ajankohta on kesä–joulukuu 2014. Voittaja saa valita itselleen sopivimman ajankohdan.

Kilpailu päättyy tänään 30.4. ja voittaja arvotaan huomenna 1.5.2014. Kipailuun osallistuvat kaikki #trendimag-avainsanalla tägätyt Instagram-kuvat. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.
 

Onnea matkaan!

 

Ladataan...

Pages