Ladataan...
Toimitus

Pupulandian Jenni purskahti itkuun kuntosalilla ja kaipasi kohtalotovereita. Kommentteja alkoi sadella, sillä yllättävän moni meistä kyynelehtii herkästi hassuissakin tilanteissa:

"Itken kaikissa kevätjuhlissa (olen lastentarhanopettaja) ja joulujuhlissakin. Usein itku tulee myös julkisilla paikoilla, mutta tällöin osaan olla välittämättä siitä, mitä muut ajattelevat. Jos itkee metrossa tai bussissa, niin ihmiset välttelevät lähellesi istumista."

-Laals

"Itken huomattavasti helpommin kuin kukaan ystävistäni. Asetun helposti toisten ihmisten asemaan ja ajattelen aina, miltä jokin tuntuisi itsestä. Toisaalta itkin myös Koko Suomi leipoo -finaalijaksossa, kun kilpailijat kantoivat viimeiset leipomuksensa tuomareille. Tällöin jo nauroin omille tunteilleni!"

-Riinanen

"Purskahdin itkuun eilen kesken lenkin. Ekat viisi kilsaa pidättelin kyyneleitä, kunnes luovutin ja istuin penkille itkemään. Viiden minuutin päästä helpotti. Sillä hetkellä oli vain jostain syystä pakko itkeä."

-polkadotsjonna

Tunnistatko sinäkin itsesi? Liity keskusteluun!

Teksti: Aino, jota melkein alkoi itkettää tänä aamuna töihin pyöräillessä, kun nainen, jota yritin väistää, huuteli perääni ilkeyksiä

Kuva: Pupulandia (Superstock / Lehtikuva)

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

Tiedätkö mitä yhteistä on huippumalli Gisele Bündchenilla ja Hollywood-tähti Brad Pittillä? Pian he voivat molemmat kehuskella mainostaneensa maailman legendaarisinta naisten parfyymia. Women’s Wear Daily kertoo, että Bündchen on juuri nimetty Chanel N°5 -tuoksun uudeksi mainoskasvoksi.

Huhut Gisele Bündchenin Chanel-diilistä alkoivat levitä, kun malli bongattiin elokuvallisista kuvauksista New Yorkin alakaupungista. Myöhemmin tänä vuonna julkaistavaa kampanjaa on kuvattu myös newyorkilaisten suosimassa Hamptonsin rantalomakohteessa. Tuleva kampanja on erityisen mielenkiintoinen, koska sen ohjaa Moulin Rouge ja The Great Gatsby -elokuvien takaa tuttu Baz Luhrmann. Luhrmann ohjasi muotitalolle Chanel N°5 -mainoksen jo vuonna 2004. Silloin mainosfilmin päätähtenä nähtiin Nicole Kidman.

Itsensä Coco Chanelin huolella kehittämän ja jo vuonna 1921 lanseeratun parfyymin tulevaisuus saattaa kuitenkin olla vaarassa, kertoo Telegraph-lehti. Tuoksu kun sisältää lukuisia ainesosia, joiden käytön EU on vastikään kieltänyt aluellaan myynnissä olevissa kosmetiikkatuotteissa. Kielto juontaa juurensa ainesosien allergisoivaan vaikutukseen, ja Chanel joutuu nyt miettimään maailman myydyimman naisten hajuveden rakennetta uudelleen.

Teksti: Laura Paananen, joka joutuu myöntämään, ettei oikeastaan kyllä edes pidä Chanel N°5 tuoksusta

Lähteet. WWD ja Telegraph Fashion

Kuva: Splash News

 

Ladataan...
Toimitus

Viikonloppuna juhlitaan koulunsa päättäviä, ja onnittelukortteihin raapustetaan jälleen mietelause jos toinenkin. Lilyläiset ovat tunnetusti pohtivaa porukkaa, joten nappasimme muutaman loistolausahduksen vinkiksi muillekin.

 

"The more you love your decisions, the less you need others to love them."

Pupulandia

"If things start happening, don't worry, don't stew, just go right along and you'll start happening too."

Dr. Seuss / 12 kuukautta

"Olemme ikuisesti matkalla, ja siksi vain matkanteon laadulla on väliä."

Sara K

 

Onnea ja kaunista juhlapäivää kaikille valmistuville!

 

Kuva: Pupulandia

Ladataan...

Pages