Ladataan...
Toimitus

Lomalomaloma! Jos et varsinaisesti ole sellaisella juuri nyt, on heinäkuun lehdessä useampikin vinkki, joiden avulla pääset luksusfiilikseen, vaikka totuus olisikin enempi sarjaa ”konttorissa yhdeksästä viiteen ja ulkona sataa vettä”. Huomenna tiistaina se ilmestyy, tässä pieni ennakkoväläys.

Kurkkaus heinäkuun Trendiin - ainakin miljuuna ideaa, joiden avulla vietät luksusloman pikkurahalla:

Optimistinen ajatus: helle alkaa heinäkuussa, ja ihminen tarvitsee uudet sortsit. Ja vaikkei alkaisikaan, kynsitaide on kivaa sadepäiväpuuhaa. Esittelyssä hittilakat ja ne vähän hifimmät tuunausvinkit sekä sivukaupalla kesämuotia:

Miksi naimisiinmeno nolottaa ja mitä Botox-ilmiöstä oikein pitäisi ajatella? Nämä jutut ainakin haluat lukea:

Mukana tietysti myös sata sivua muitakin juttuja, huomisesta lehdestä näet loput!

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

Lilyssä on puhuttu viikonlopun aikana rohkeudesta. Olemme jo pitkään tienneet, että yhteisömme on täynnä vahvoja naisia, mutta teksteistä paistava avoimuus ja viisaus pääsi jälleen kerran yllättämään.

"Rohkeutta tarvitaan, jotta uskaltaa tehdä asioita toisin kuin on ennen tehty, ja rohkeutta tarvitaan siihen, että voi myöntää olleensa väärässä. Enemmän kuin kaapissa tai niiden liepeillä olijat tätä tarvitsevat he, joille muiden oleminen on ongelma."

Fitness Führer -blogissa pohdittiin rohkeutta Pride-teeman ja urheilijoiden kaapista tulemisen kautta.

"Ja vaikka mä hyvin tiedän, ettei avunpyytäminen ole epäonnistumista (ja väsymättömästi jaksoin julistaa sitä kaikille muille) oli musta aivan sietämätön asia soittaa jollekulle ja sanoa, että mä en enää jaksa tai pysty. Olen aina ollut se, joka pärjää ilman apua, enkä mä nyt helvetti vie jonkun lapsen takia voi antaa periksi."

Emmi kertoi blogissaan juuri todetusta synnytyksen jälkeisestä masennuksesta. Postaus keräsi valtavan määrän tsemppiviestejä, ja yhden voimientoivotuksen lähettää myös Toimitus.

"Hoksasin: kun luovun siitä-mikä-olisi-voinut olla, saan tilalle kaikki mahdollisuudet sille mitä voi vielä tulla. Ja se on tietysti paljon enemmän."

Eeva joutui jälleen luopumaan, mutta kirjoittaa kirvelynkin keskellä kauniisti ajatuksistaan ja tarjoilee taas yhden tärkeän oivalluksen.

 

Kuva: Fitness Führer

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

Kesän alennusmyynnit ovat käynnistyneet viimeistään nyt ihan jokaisessa putiikissa. Monelle alennusmyynnit ovat vuosittainen kesätapahtuma, toisille asia, joka kierretään mahdollisimman kaukaa.

Eeva oli ainakin tehnyt pari upeaa löytöä, jotka esitteli Kaikki mitä rakastin -blogissaan. Nudet korkkarit olivat olleet ostoslistalla jo pitkään, ja nyt ne osuivat eteen alennushyllyllä.

Ovatko kesän alennusmyynnit sinulle uhka vai mahdollisuus? Jaksatko kierrellä kaupoissa tai koluta nettikauppojen tarjonnan läpi? Entä mikä on kaikkien aikojen paras löytösi?

 

Kuva: Kaikki mitä rakastin

Ladataan...

Pages