Ladataan...
Toimitus

 

Emojeilla voi tehdä muotokuvia, ja mineraalimaitoa pystyy valmistamaan itse kotona. Maailmankuva ja yleissivistys laajenivat taas tällä viikolla Lilyssä pyörimällä. Tällä viikolla opimme esimerkiksi nämä asiat:
 

1. Mitä on fustra

Fustraa tuntuvat hehkuttavan nyt kaikki, mutta mitä ihmettä se on? Nyt sen tiedämme: omavalmentajan kanssa treenattava trendilaji, jolla saa ryhdin, kehon liikkuvuuden ja keskivartalon kuntoon. Lue Kuplia-blogin Emilian fustra-treeneistä täältä.

 

2. Emojeilla voi tehdä taidetta

Visual diaryn saarahin bongauksen ansiosta tiedämme nyt myös sen, että emojeilla on mahdollista tehdä aikas hienoja muotokuvia. Onneksi on viikonloppu edessä!

 

3. Mineraalimaito voi parantaa vatsavaivat

Proteiinibuumin myötä maitotuotteiden kulutus on kasvussa. Silti Iris-blogin Ian (ja monet muut) ovat heittäneet maidolle haikeat hyvästit. Lue täältä miksi – ja mitä lasiinsa voi kaataa tavallisen maidon sijasta.

 

4. Mitä supersankaruuteen vaaditaan

Arjen supersankarin ominaisuusvaatimukset ovat nyt selvillä, Ja vaikka vaeltaisin pimeässä -blogin AnLottanen paljastaa.

 

5. Mikä on kevään sympaattisin dokumentti

Mansen muijat sen kertovat. Tämä on pakko nähdä.

 

Kuvat: Visual Diary, Iris ja Kuplia

 

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus


Nyt se on viimein virallista: muotimaailma ei vain saa tarpeekseen tosi-tv:stä alun perin suosioon nousseista Kardashianeista. Heitä on voinut viime aikoina bongailla niin lehtien kansista, mainoskampanjoista kuin muotinäytöksistäkin. Nyt sisarusklaanin nuorimmat, Jennerin siskokset eli Kendall ja Kylie Jenner, ovat ottaneet jälleen uuden harppauksen muotiurallaan ja ryhtyneet yhteistyöhön Topshopin kanssa, kertoo Fashionista.

Epämääräisenä huhuna tällä viikolla levinnyt tieto kertoi Kendall ja Kylie Jennerin suunnittelevan omaa yhteistyökokoelmaansa brittiläisen ketjuliikejätin Topshopin kanssa. Huhu on sittemmin osoittautunut ainakin osittain todeksi, sillä Topshop vahvisti Fashionistalle suunnittelevansa parhaillaan yhteistyötä siskosten kanssa. Syntyykö yhteistyön tuloksena vaatemallisto vai kenties jotain muuta, sitä ketjuliike ei vielä paljastanut. Mahdollinen yhteistyömallisto ei olisi sisaruksille ensimmäinen laatuaan, sillä he ovat suunnitteleet aiemmin omia kokoelmiaan muiden muassa Madden Girl -kenkämerkille ja  PacSun-ketjulle.

Mikäli Jennerin siskokset lopulta pääsisivät suunnittelemaan omaa Topshop-kokoelmaansa, liittyisivät he samalla erittäin tarkoin valittuun seuraan. Topshop on nimittäin pitänyt aikaisemmissa yhteistyökokoelmissaan huomattavan korkeaa profiilia ja työskennellyt vain Kate Mossin, Kate Bosworthin ja Beyoncén kaltaisten huippunimien kanssa.

Teksti: Laura Paananen, joka kuitenkin ehkä odottaa enemmän myöhemmin tänä vuonna julkistettavaa Topshopin ja Beyoncén yhteistyönä syntynyttä sporttikokoelmaa

Lähde: Fashionista

Kuva: All Over Press

Ladataan...
Toimitus

Aikana, jona mitään ei voi tehdä älypuhelinta tuijottamatta ja jokainen elämän osa-alue on määrällistettävissä, kaikelle mahdolliselle on myös oma sovelluksensa. Tässä 10 sovellusta, joita ilman et tiennytkään voivasi elää.
 

1. Bubble-wrap

Stressaako? Sovellus tuo kuplamuovin puhelimeesi. tästä lähin aina valmiina paukuteltavaksi.

2. iSteam

Etkö voi vastustaa kiusausta olla piirtämättä suihkun jälkeen höyrystyneeseen peiliin? Tämä sovellus on sinulle. Sovellus höyryttää puhelimen näytön, kun puhallat mikrofoniin, ja sen jälkeen voit pyyhkiä näytön puhtaaksi.

3. Rotary Dialer

Muistatteko ne lankapuhelimien pyöreät rinkulat, joita pyörittämällä sai maagisesti yhteyden ulkomaailmaan? Tämä sovellus tuo nuo rinkulat takaisin. Nannaa nostalgiafaneille.

4. Zit Picker

Mitä sitä kieltämään, finnien puristelussa on jotain koukuttavaa. Nyt voit tehdä sen vaurioittamatta kasvojasi lataamalla sovellukseen oman kuvasi, johon sovellus lisää finnit. Ei kun puristelemaan.

5. Email'n walk

Koska multitaskaus on päivän sana, tämä sovellus auttaa sinua lähettämään sähköposteja ja tekstiviestejä kävellessäsi. Samalla kun naputtelet tekstikenttään viestejäsi, näytöstä tulee läpikuultava, kun puhelimen kamera välittää ruudulle kuvaa siitä, minne olet kävelemässä.

6. Airpnp

Airbnb antaa ihmisille mahdollisuuden tarjota huonettaan tai taloaan majapaikaksi. Airpnp toimii samoin kuin Airbnb, mutta vessoilla.

7. Gymshamer

Salilla käynti ei ehkä jää niin helposti välistä, jos koko sosiaalinen verkostosi saa tietää siitä. Sovellus seuraa salikäyntejäsi Foursquaren kautta, ja jos et saavuta asettamaasi kuntosalikäyntitavoitetta, sovellus lähettää asiasta tiedon Facebook- ja Twitter -kontakteillesi. Häpeä – uusi motivaattori!

8. Snapcat

Kissat ovat päässeet leikkimään jo tableteilla. Nyt ne pääsevät myös kuvailuhommiin. Jahtaamalla tassullaan puhelimen ruudussa näkyvää kuvaa kissa ottaa itsestään selfieitä.

9. Hold the button

Ei mitään tekemistä? Paina nappulaa.

10. Toothbrush Fitness

Olkoon tämä sovellus hampaiden harjauksen personal trainerisi, joka opastaa ja neuvoo taistelussa plakkia vastaan.

 

Mikä on paras käyttämäsi sovellus?

Kuva: All Over Press

 

Ladataan...

Pages