Ladataan...
Toimitus

Vuoden vaihtuessa sanomme suuret kiitokset kahdelle blogille, joiden huippujuttuja olemme saaneet lukea Lilyssä jo vuosia. Kiitos herkullisista resepteistäsi ja upeista kuvistasi Suvi sur le vif. Kiitos päivien pelastamisesta huumorillasi Ite puin.

Nämä jutut ovat olleet meistä erityisen hyviä.

Ite puin

  1. Juomapeli meidän makuumme eli sellainen jossa huikka on taattu, saammeko esitellä: Jutta ja puolen vuoden superdieetit -juomapeli ”Superjännittävä loppupunnistus, painoahan ei juuri ohjelman aikana seurata, joten tulos on tosiaan kaikille täysi yllätys.”
  2. ”Timo Taikuri. Syy, miksi 80-luvun lapset eivät voi ymmärtää nykyhipsterien ironiaviiksiä. Tai rusetteja. Tai lakkeja. Tai henkseleitä. Hetkinen... Timo Taikurihan ON nykyhipsteri.” Eli Syitä miksi 80-luvun lapset eivät ole normaaleja: Lapsuusajan tv
  3. Tunnistatko lilyläisten perustyypeistä itsesi? Me kyllä. Vähän punastellen.

 

Suvi sur le vif

  1. Suvin aamupalavinkeillä saa ihania ideoita ja ripauksen luksusta pöytään. Testaa vaikka vuohenjuustotoastit hillolla. Mmm!
  2. Koukuttavan hyvät vietnamilaiset kesärullat ovat raikas ja kevyt herkku.
  3. Tämä on ehkä paras porkkanamuffinssiohje koko maailmassa.

Kiitos Lily-vuosista naiset, törmätään jatkossakin blogien kommenttiosioissa!

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

Nämä jutut keräsivät eniten silmäpareja tänä vuonna. Oletko jo lukenut nämä kaikki?

1. Minä olen unelma - Ruskeat tytö

Kansanliikkeen aloittanut postaus kirjoitettiin täällä Lilyssä. Tärkeä kirjoitus, joka jokaisen olisi syytä lukea.

2. Turvapaikanhakija, opettele Suomen tavat - Toimitus

Virpi Salmen naseva kirjoitus sai aikaan kävijäryöpyn ja herätti voimakkaita tunteita.

3. Suomen rumin blogikoti - Tämä Vitutti Tänään

No, tältähän niissä blogikodeissa oikeasti näyttää?

4. Yksi tunti, yksi MV-lehden "artikkeli" - eikä yhtäkään todenperäistä lausetta - Matkalla Perille

Todella kiivasta ja kiinnostavaa keskustelua aikaansaanut kirjoitus.

5. Vaaleanpunainen on poikien(kin) väri - Oisko tulta?

"Aikuinen saa uskoa tahollaan, että mitä naisen tai miehen pitäisi olla, mitä seksuaalisuuden kuuluisi olla, mitä Jumala haluaa meistä sukupuolen ja seksuaalisuuden suhteen, mutta lapsi ei ole aikuisen uskomuksien tai uskon jatke. Eräs tuttu taannoin teki hienon oivalluksen: Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi – ei mieheksi tai naiseksi."

6. Miksi en äänestä - White Trash Disease

”Olen vakaasti sitä mieltä, ettei äänestämällä valitettavasti voi vaikuttaa. Omilla elämänvalinnoillaan sen sijaan voi, ainakin oman elämänsä tärkeimmän ihmisen elämään, sinun omaasi.”

7. Parisuhde ei ole sairaus - Toimitus

”Väitän, että aika moni parisuhde olisi onnellisempi, jos itsensä toteuttamista ei jätettäisi sinkkujen yksinoikeudeksi.” Heinin naulankantaan oleva kirjoitus tulisi jokaisen sinkun ja parisuhteessa olevan lukea. Heti.

8. Hoivatkaa, kohta poissa on veljet,
 muistakaa, heille kallis ol' maa. - Run Babe Run

Koskettava kirjoitus siitä, mitä hallituksen leikkaukset konkreettisesti tarkoittavat hoitajan näkökulmasta.

Kiitos tästä vuodesta rakkaat lilyläiset, olkoon ensi vuotemmekin huikea!

 

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

Nämä jutut olivat erityisen luettuja vuonna 2015. Kannattaa klikata, ellet ole niitä jo lukenut!

1. Turvapaikanhakija, opettele Suomen tavat

Virpi Salmen naseva kirjoitus sai aikaan kävijäryöpyn ja herätti voimakkaita tunteita.

2. Parisuhde ei ole sairaus

”Väitän, että aika moni parisuhde olisi onnellisempi, jos itsensä toteuttamista ei jätettäisi sinkkujen yksinoikeudeksi.” Heinin naulankantaan oleva kirjoitus tulisi jokaisen sinkun ja parisuhteessa olevan lukea. Heti.

3. Pariskunnat, menkää itseenne

Julia sai hepulit itsekkäistä pariskunnista. Miten niin tyttöjen iltaan saa tuoda poikaystävän ja miksi pariskunnat aina saavat mökkireissuilla automaattisesti parhaan huoneen?

4. Rasisti, ole hiljaa

Rasistit saivat syksyllä aikaan asiattomien kommenttien vyöryn, joka johti muun muassa kommentoinnin sulkemiseen monissa nettijulkaisuissa – ei tosin meillä Lilyssä. ”Minua lohduttaa se, että tiedän rasistien olevan pieni vaikkakin äänekäs porukka, ja se, että järkevillä ihmisillä on mahdollisuus hiljentää tämä joukko”, toteaa Julia tässä jutussa.

5. Lapsetonkin vanhenee

Laura kirjoitti herättelevän kirjoituksen siitä, kuinka lapsettomien ja pienten lasten vanhempien elämät kuitenkin ovat aika samanlaisia.

6. Hiljaiset illat

Maria Veitolan koskettava kirjoitus erosta saa tunteelliseksi. ”Menetin erossa parhaan ystäväni ja rakastettuni lisäksi luottamukseni ihmisiin. En ymmärtänyt, miksi eksäni ei pitänytkään kiinni yhteisestä sopimuksestamme. Luottamuksen menettäminen oli jopa kamalampaa kuin kumppanin menettäminen.”

7. Meikitön naama ei ole uroteko

Jenna on kyllästynyt siihen, että itsevarmuutena pidetään sitä, ettei jaksa sutia aamuisin ripsiväriä. "Jos meikittömyydestä aletaan jakaa moraalipisteitä, miehet ansaitsevat niistä suurimman osan."

8. Bloggaajat kertovat: ”Tämän somekuvan lavastin”

Krapula-aamuja, parisuhdekinaa, lavastettuja aamiaisia… Suosikkibloggaajat paljastivat tarinat tykättyjen kuvien takana.

9. Tulonsiirto

Todella kiinnostavaan ilmiöön pureutuva juttu kertoo, miksi kolmekymppisetkin elävät yhä vanhempiensa rahoilla? Ja nolottaako se yhtään?

10. Miksi kampaaja ei enää kiinnosta?

Kyselimme kommentteja Trendin artikkelia varten. Syntyi todella kiinnostava keskustelu siitä, miksi luonnontilassa oleva kuontalo on se kaikista halutuin. Vai onko?

Ladataan...

Pages