Ladataan...
Toimitus

Nämä elämänviisaudet opimme Lilyn luetuimmista jutuista tällä viikolla.

1. Raskausarpiin tehoaa parhaiten rakkaus

Useimmiten kauneusvirheet eivät ole kropassa vaan päässä. Kun peilissä näkyy onnellinen naama, kuvajaisesta ei edes tajua etsiä selluliittia. Puutalobaby-blogin Kristaliina sanoo sen kauniisti: "Mies saa minut unohtamaan, että minulla on plus kahdeksan kiloa ja raskausarvet." Ulkonäkökriisit eivät lopu laihduttamiseen tai täydelliseksi hiottuun vaatekaappiin. Niihin tehoaa parhaiten rakkaus.

2. Kuuntele itseäsi ja vatsaasi 

Jos et ole raskaana, vatsan ei kuulu näyttää jalkapallolta. Monelle käy kuitenkin kuten Inkerille: kun vatsanväänteiden kanssa elää lapsesta asti, ne tuntuvat ihmisen perusolotilalta. Mutta jos vatsa pitää meteliä, sitä kannattaa kuunnella. Kun Inkeri löysi fodmap-ruokavalion, hän löysi myös rauhan.

3. Käännä kateus voitoksesi

Kun kollega saa ylennyksen, ensimmäinen ylitse hulvahtava ajatus on raivo: eihän se kiipijä ole yhtään pätevämpi kuin minä! Seuraavaksi hävettää: eihän sivistynyt ihminen saa raivostua toisen menestyksestä. Mutta mitä jos et tällä kertaa yrittäisikään tukahduttaa kateuden tunnetta vaan oikein kieriskelisit siinä? Kateus on nimittäin hyvä opettaja ja vielä loistavampi valmentaja. Se paljastaa salatut haaveemme ja potkii eteenpäin: jotta voit saavuttaa saman kuin se ärsyttävän menestynyt kollega, on tartuttava toimeen. White Trash Disease -blogin Nata oivalsi, että kateus on paras kannustaja. Ja arvatkaapa mitä tapahtui? Toisen bloggaajan herättämä kateus muuttui omaksi menestysblogiksi.

4. Tee lista kaikesta ihanasta

Puolipilvistä taivasta voi katsella kahdella tavalla: Voi surra vielä auringon paistaessakin sitä, että pian säteet katoavat taas pilvien taa. Tai sitten voi keskittyä nauttimaan siitä, kuinka aurinko pilkistelee pilvien välistä. Sama pätee myös parisuhteeseen. Kun keskittyy pöydälle jätettyihin leivänmuruihin ja pyykkikorissa haiseviin treenikamoihin, unohtaa kaiken ihanan: sen, kuinka toinen voitelee näkkärisi juuri oikealta puolelta tai kuinka toinen ostaa kalliita luomuomenia, koska se on sinulle tärkeää.

Lakatut varpaankynnet - 50 Shades of a Lady -blogin Oranssinen haaveili kodista, jossa biojätteet eivät päädy tavalliseen roskikseen. Sitten hän alkoi pohtia, miksi rakastaa puolisoaan. Ja siitä listasta tuli pitkä.

Ladataan...

Ladataan...
Toimitus

Sarkasmilla ei selviä kaikesta. Sen sai huomata kantapään kautta mallin uralta elokuvamaailmaan hiljaittain siirtynyt Cara Delevingne, joka sai nuhteita kesken televisiohaastattelun sarkastisten kommenttiensa vuoksi, kertoo Telegraph-lehti.

Tuoretta Paper Towns -elokuvaansa markkinoinut Cara Delevingne esiintyi taannoin amerikkalaisessa aamutelevisio-ohjelmassa. Videohaastattelu lähti kuitenkin nopeasti väärille raiteille, kun haastattelija kutsui huippumallia nimellä Carla. Lipsahduksesta ilmeisen huvittunut Delevingne alkoi laukoa haastattelijoiden kysymyksiin sarkastisia kommentteja. Kaikesta päätellen haastattelijoiden ja Delevingnen huumorintajut eivät kuitenkaan menneet aivan yksiin, sillä aamutelevision juontajat päättivät lopettaa haastattelun lyhyeen. Ohjelman selvästi ärtynyt juontaja kehotti Delevingnea lopuksi ottamaan pienet nokoset, jotta malli jaksaisi keskittyä seuraavassa haastattelussaan paremmin.

Cara Delevingne kommentoi mönkään mennyttä haastatteluaan myöhemmin myös Twitter-tilillään. Mallin mukaan kyse oli kulttuurieroista ja siitä, etteivät amerikkalaiset selvästikään ymmärrä brittiläistä huumoria. Olipa syy mikä tahansa, Delevingne on taatusti saanut kuulla asiasta myös mainostamansa Paper Towns -elokuvan tuotantoportaalta. Elokuvapomot kun tuskin halusivat tämänkaltaista mainosta elokuvalleen.

Kurkkaa Cara Delevingnen mönkään mennyt haastattelu täältä.

Teksti: Laura Paananen, joka ei tiedä kumman puolesta nolostuisi enemmän, hieman epäammattimaisen haastattelijan vaiko väsyneeltä vaikuttavan Cara Delevingnen

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: All Over Press

Ladataan...
Toimitus

Kymmenien tuhansien eurojen arvoinen krokotiili-Birkin on viime vuosina ollut julkkisten suosima laukku. Myös huippumalli Irina Shaykilla on omansa.
 

Hermèsin klassinen Birkin-laukku on tunnettu siitä, että sitä ei voi noin vain ostaa vaan muotitalo panee laukkua havittelevat jonotuslistalleen jopa vuosiksi. Nyt laukun maine on vaakalaudalla, kun sille nimensä lainannut laulaja Jane Birkin haluaa Hermèsin lopettavan nimensä käytön luksuslaukun markkinoinnissa, kertoo Fashionista.

Syy? Birkin ei halua itseään liitettävän muiden muassa krokotiilinnahasta valmistettavaan luksuslaukkuun. Vaatimus juontaa juurensa eläinsuojelujärjestö PETAn hiljattain julkaisemaan videoon teksasilaiselta krokotiilifarmilta. Huhujen mukaan Hermèsille nahkoja toimittavan tilan toimintatavoissa ilmenee videolla vakavia puutteita sekä epäinhimillisiä käytäntöjä.

”Kunnes Hermès voi taata, että laukun valmistus tapahtuu kansainvälisten säädösten ja inhimillisten normien puitteissa, tulisi muotitalon viitata laukkuun käyttämättä nimeäni”, Jane Birkin sanoo tiedotteessaan.

Muotitalo on kommentoinut jupakkaa ja kertonut tarkastavansa kyseessä olevan farmin toimintatavat. Hermès myös korostaa, ettei krokotiilifarmi ole sen omistuksessa, ja että mahdollisilla säännösrikkomuksilla tulee olemaan vakavia seuraamuksia. Kaikesta huolimatta muotitalo painottaa arvostavansa Jane Birkinin huolta ja jatkavansa mielellään yhteistyötä artistin kanssa.

Teksti: Laura Paananen, joka epäilee, ettei Birkin-laukku jupakasta huolimatta ihan pian nimeltään muuksi muutu, ainakaan epävirallisissa yhteyksissä.

Lähde: Fashionista

Kuva: All Over Press

 

Pages