Ladataan...
Toimitus

Kanan perse, varoituskolmiopermis, epäonnistunut shokkivärikokeilu tai kotivaalennuksessa katkeillut purkkatukka – jokaisella meistä on oma synkkä (tai joidenkin tapauksessa kanariankeltainen) hiushistoriamme.

Jotta tukkamokilta vältyttäisiin jatkossa, kokosimme uuteen Trendiin kattavan oppaan, jonka avulla opit puhumaan sujuvasti kampaajaa. Tiedätkö, mitä lasitukka tarkoittaa? Ymmärrätkö hiusvärien koodit? Trendin nikseillä opit, mitkä sanat ovat hiusalan ammattilaisten huulilla juuri nyt ja kuinka löydätte kampaajasi kanssa yhteisen kielen niin, että lähdet tuolista tyytyväisenä – joka kerta.

Kampaaja-suomi-kampaaja -sanakirja tulee tarpeeseen myös toimituksessa - ainakin jos näitä kuvia katsoo:

Mari: "Toiveissa kauniit, loivat kiharat juhliin? Älä ylisuorita: pienillä foliorullilla syntyikin yön aikana afro, joka oli pakko avata ja koota sotkuiseksi niskanutturaksi."

Christina: "Tee itse – ja et ainakaan säästä! Arki-iltana tylsistymisellä saattaa olla kohtalokkaita seurauksia. Olin haaveillut liukuvärjätystä tukasta, mutta koska luottokampaaja oli muuton jäljiltä jäänyt toiseen kaupunkiin, tuntui muutos malttamattomalle liian kaukaiselta haaveelta. Siksi eräänä iltana tylsyyspäissäni päätin tarttua kaupan väriin. Edes se, että valmisväri oli harjoineen ja ohjeistuksineen tarkoitettu juuri ombre-värjäykseen, ei taannut menestystä. Hienovaraisen liukuvärjäyksen sijaan tummaa tumma tyvi tyssäsi keskeltä latvaa alkavaan keltaiseen palkkiin. Säästöäkään ei tästä DIY-katastrofista kertynyt, sillä tilanteen pelastava kampaamokäynti sisälsi myös junaliput Jyväskylään, luottokampaajaan hoiviin. Kohtalokkaan tiistai-illan tuloksia jouduttiin korjaamaan vielä pariin kertaan, jotta palkki saatiin häivytettyä."

Essi: "Jos saisin antaa yhden neuvon 16-vuotiaalle itselleni, sanoisin, että älä ikinä, siis IKINÄ vaalenna hiuksiasi kotona – ainakaan kolmea kertaa samana iltana. Lukioikäisenä noudatin hiusten suhteen mottoa: mulle kaikki heti nyt. Yhtenä päivänä halusin mustat hiukset, toisena platinanvaaleat. Kun kerta toisensa jälkeen kotivaalennuksen lopputulos olikin hohtavan valkoisen sijaan kuiva, katkeillut ja keltainen, turvauduin aina luottoväriini punaiseen. Puhki käsitellyssä hiuksessa punainen näytti hyvältä ehkä noin viisi minuuttia, joten lopulta minun oli palattava aina takaisin mustaan – voilà, kierre oli valmis! 

P.S. Luulitteko, että otsatukan kasvattaminen pois on kamalaa? Kokeilkaapa 2010-luvun alun hittiä: sivusiiltä!"

Mikä on mieleenpainuvin tukkamokasi? Haastamme sinut jakamaan oman kuvasi somessa hashtagilla #mitäoikeinajattelin.

Trendin uusi nautinto-numero on nyt kaupoissa! Löydät sieltä seitsemän konkreettista neuvoa, joista kannattaa ottaa vaarin ennen seuraavaa kampaajakäyntiä. Päätoimittajamme Mari listasi myös kolme muuta hyvää syytä lukea uusi lehti.

Ladataan...
Toimitus

 

Trendin uusi Nautinto-numero on nyt kaupoissa! Päätoimittaja Mari valitsi kolme kiinnostavaa juttua.

 

1. Toimivampi alusvaatekaappi

Joskus itsevarmuus syntyy alusvaatteista – enkä tarkoita nyt seksuaalista itsevarmuutta. Jos rintaliivin olkanauha tippuu jatkuvasti, sukkahousut valuvat ja alushousut eivät pysy paikoillaan, sitä on aika vaikea tuntea olonsa varmaksi. Ajattelenkin, että jokaisen asun perusta on hyvissä, asuun sopivissa alusvaatteissa. Siksi teimme alusvaateoppaan, joka auttaa sinua pukemaan aina miellyttävät asut ihoasi vasten.

2. Uusimmat kasvohoidot testissä

Haluaisitko näyttää puna-valkoiselta Polkka-karkilta kasvohoidon jälkeen? Onneksi se on vain hetkellinen vaihe uuden kasvohoidon jälkeen. Testasimme 4 uutta ja kiinnostavaa kasvohoitoa puolestasi ja kerromme, menisimmekö hoitoon uudestaan. Pysyvät lopputulokset vaativat toki usein sarjahoitoa, mutta moni hoidoista sopisi mainiosti pikahoidoksi ennen pikkujouluja.

3. Nettitreffien tulevaisuus

Huh, miten kiinnostava juttu deittailusta! Videotreffejä, deittien sopimista ulkomaille ja uusia ilmiöitä kuten submarining ja kitten fishing! Parisuhteen löytämisen nykyaika ja tulevaisuus vaikuttavat erittäin kiinnostavilta. Lupaan, että juttu kiinnostaa myös muita kuin sinkkuja!

Kerro, mitä pidit uudesta lehdestä!

Mari, päätoimittaja

P.S. Jos haluat Trendin jatkossa suoraan kotiisi, voit tilata sen täällä.

P.P.S. Jos kaipaat lisää lukemista, tilaa uutiskirjeemme. Joka toinen viikko jaamme ihania vinkkejä ja fiksuja oivalluksia.