Ladataan...
Toimitus

Reilu kuukausi vuotta 2018 takana. Oletko jo unohtanut uudenvuodenlupauksesi?

Ei se mitään, en aio tsempata sinua potkimaan pyllyäsi crossfit-tunnille tai meditoimaan hampaat irvessä, jotta muuttuisit paremmaksi ja tehokkaammaksi ihmiseksi.

Sen sijaan aion sanoa sinulle jotain, joka on radikaalia ajassamme, jossa mittaamme unirytmiämme, ripottelemme viittä eri superfood-jauhetta aamusmoothieen ja laskemme askelia sykemittarilla.  Sinun ei tarvitse olla paras versio itsestäsi. Keskinkertainen, ihan ok versio riittää. 

Uskon, että voit jo ihan tarpeeksi hyvin, vaikket ole käynyt mittauttamassa kehosi vitamiiniarvoja. Sinun ei tarvitse optimoida jokaista elämänaluettasi, mitata jokaista hengenvetoasi, viritellä itsestäsi entistä tehokkaampaa superihmistä. Sille on nimittäin syynsä, että supersankareita esiintyy vain saduissa. Odotukset parhaalle versiolle itsestämme on asetettu niin korkealle, ettemme koskaan tule saavuttamaan niitä. Aina löytyy joku osa-alue, jonka voisi upgreidata. Voisit aina olla parempi versio itsestäsi.

Tämän takia en tänä vuonna edes yritä muuttua paremmaksi ihmiseksi. Minulla on vain yksi hyvinvointiin liittyvä tavoite: aion lukea enemmän kaunokirjallisuutta ja vähemmän self help -kirjoja. Uskon nimittäin, että kun kääntää katseensa välillä omasta navastaan (tai meditaatiosovelluksestaan) ja keskittyy muiden ihmisten ajatuksiin, voi heti vähän paremmin.

Yhden self help - aiheisen kirjan aion kuitenkin lukea: Carl Cederströmin ja André Spicerin huumorilla höystetyn Desperately Seeking Self Improvement -teoksen. Kaksikko kokeili vuoden ajan erilaisia trendikkäitä itsensä optimoinnin metodeja. Mitä tapahtui? He eivät tietenkään muuttuneet superihmisiksi. Vuoden lopussa he huomasivat käyttäneensä projektiinsa tuhottomasti rahaa ja keskittyneensä itseensä niin intensiivisesti, että olivat täysin laiminlyöneet perheensä ja ystävänsä…

Keskinkertaisin terveisin,

Mia / Trendin tuottaja

 

Tilaatko jo Trendin ja Lilyn uutiskirjettä? Tässä maistiainen viime viikon kirjeestä. Uudistimme uutiskirjettä ja tarjoamme jatkossa tilaajille aina jotain ekstraa: kolumnin, kauneustoimittajan parhaita vinkkejä, muotipoimintoja tai jotain muuta herkkua.

Klikkaa tästä ja varmista, että seuraava inspiraatiokirjeemme kolahtaa myös sinun sähköpostiisi 14.2!

Kuva: Camilla Armbrust

 

Ladataan...