16 yllättävää faktaa minusta

Hallo. Instassa tuli toive, että kertoisin yllätäviä faktoja minusta, joten tässä tulee. Tutut, jotka luulette tuntevanne mut hyvin, beware! Luvassa saattaa olla paljastuksia.

Vaikka nykyään juon kahvia kahdesta kahteentoista kupillista päivässä ja en lähde aamuisin käyntiin ollenkaan ilman kahvia, opettelin 16-vuotiaana väkisin hampaat irvessä juomaan edes yhden kupillisen silloin tällöin. Luvattoman nopeasti totutin itseni joka aamuiseen aamukahviin ja hups, tässä ollaan. Jos aamulla ei syystä tai toisesta saa kahvia, niin päivä on pilalla.

Pelkään hevosia kuollakseni, mutta rakastan maastoratsastusta ja haluaisin käydä ratsastamassa ainakin melko säännöllisesti.

En voi sietää tyhmiä tai rasistisia ihmisiä. Vaikka kuinka opiskelenkin sosiaalialaa, niin ihan kaikkien ihmisten kanssa en koskaan opi tulemaan toimeen ilman ongelmia. Jos joku on rasisti oman tyhmyytensä tai yleisen tiedonpuutteen takia, mulla palaa käpy heti.

Saan kauhuelokuvista painajaisia ja vahvoja pelkotiloja, mutta katson niitä silti ja useimmiten katson yksin. Kauhuelokuvat ja trillerit on fantasiaelokuvien lisäksi ainoa genre mikä jaksaa kiinnostaa vuodesta toiseen. Nykyään osaan yhdistää sen viehätyksen siihen, että kun yleensä mikään ei tunnu miltään, niin silloin kun pelottaa tuntuu edes joltain.

Vaikka nykyisin mun gaypride on vahva, opin kunnolla hyväksymään sen puolen itsessäni vasta muutama vuosi sitten. Joidenkin mielestä en ehkä ole tarpeeksi homo, koska olen ”heterosuhteessa”, mutta sateenkaarevuus on silti todella iso osa minua.

En ole sinut mielenterveysongelmieni kanssa. Näin voisi ehkä luulla, koska puhun niistä niin avoimesti, mutta ei.

Olen ateisti, mutta uskon kummitteluun, henkiin och så vidare.

Olen nähnyt Harry Potter -elokuvat ainakin 20 kertaa, enkä kyllästy niihin ikinä. Fantastic beasts -elokuvasarja on about parasta mitä aikuisiälläni on tapahtunut.

Kun näin Titanicin ensimmäistä kertaa, itkin useamman tunnin sen jälkeen.

Olen nähnyt joka ikisen jo ilmestyneen jakson Greyn anatomiasta, ja valtaosan kahdesti.

Inhoan puhelimessa puhumista ja varsinkin soittamista yli kaiken. Lääkäriaikojen varaamiset yms. on aina ihan yhtä helvettiä, kun joutuu soittelemaan sinnetänne. Ollaan Roobertin kanssa oltu ihan just viisi vuotta yhdessä ja vasta pari vuotta sitten opin soittamaan hänelle ilman elämää suurempaa ahdistusta. Tähän päivään mennessä en ole oppinut soittamaan edes äidilleni ihan muuten vaan.

Haluaisin useimmiten olla ilman rintaliivejä, mutta koska se ei ole yleisesti hyväksyttyä, niin pyrin julkisilla paikoilla ollessa ainakin käyttämään..

Käyn golfaamassa Roobertin ja hänen vanhempiensa kanssa, vaikka konseptina inhoan koko golfia ja se ei sovi yhtään omaan identiteettiin.

About jokaisessa mun kuvassa näkyvä Kalevalan Elämän roihu -kaulakoru ei ole edes mun, vaan Roobertin.

Vaihdan korvakorut ja muut lävistyskorut ehkä kerran vuodessa, koska olen laiska.

Olen 21-vuotias ja en osaa opiskella. En nuorempana koskaan joutunut opettelemaan sitä taitoa, joten olen opintojen kanssa nykyään usein aika heikoilla jäillä.

Mikä näistä yllätti sut eniten? Samaistutko johonkin faktaan?

-Pinja

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *