FPAGW-miitti Turussa

Kaupallinen yhteistyö: Finnish planner addicts gone wild

Olin eilen elämäni ensimmäistä kertaa kalenterimiitissä! Sinne pääseminen oli vähän työn ja tuskan takana perjantaisen ylläripylläri Luvia-reissun kanssa, mutta kyllä kannatti vähän kikkailla. Tähän väliin note to self; en enää ikinä mene Ruisrock-viikonloppuna Turkuun omalla autolla. Metsästin typerää parkkipaikkaa melkein puolituntia. Thanks god on Parkman, niin löysin sen auton vielä poislähtiessä..

Kalenterimiitti pähkinänkuoressa meinaa siis sitä, että porukka X kokoontuu paikkaan Y tuunaaman kalentereita, syömään herkkuja, sniikkailemaan toisiltaan ideoita ja jutskailemaan uusien tyyppien kanssa. Sen lisäksi, että kyseessä oli mun henkilökohtaisesti ensimmäinen miitti, se oli myös ensimmäinen Finnish planner addicts gone wild -ryhmän virallinen miitti. Mun mielestä vetovastuussa olleet Katri, Karo ja Sini onnistuivat aivan upeasti järjestämään kivan päivän meidän kohtalaisen isolle porukalle. Facebookryhmässä jäseniä on yli 600, mutta miitissä koolla oli ~50 askartelijaa.

Kaikilla oli nimikyltit, jotta naaman osasi yhdistää (melkein) oikeaan nimeen.

Mahtava Karo oli järjestänyt meille sponsoreita, joilta kaikki miittiin osallistuneet saivat ”goodiebagit”, eli siis nimensä mukaisesti pussukat täynnä kaikkea kivaa! Goodiebagit sisälsivät mm. tarra-arkkeja, washiteippiä ja alekuponkeja. Sponsoreilta oli myös mahdollista tehdä ennakkotilauksia ilman postikuluja miittipaikalta noudettavaksi. Erittäin iso kiitos vielä Piia Paper, Heidin Korttipaja, Klemmarikellari, Sannin Helmi, Lala&Poo, Anun Putiikit, Kuldlelu ja Tapio’s Daughter!! Pelipaikalla arvottiin myös useampi sponsoreilta saatu tuotepalkinto.

Sneakpeak goodiebagiin

Viralliset miittitarrat

Goodiebagin sisältöä ja Maijan arvontavoitto

Pitkä pätkä miitistä livestriimattiin facebookkiin muiden ryhmäläisten iloksi (tai kauhuksi). Ja koska ihana Hanttu oli järjestänyt miittipaikkaa ilman jääneille haasteita ja muuta kivaa miitin ajalle, oli melkein kaikilla ryhmäläisillä tuunauksentäyteinen päivä!

Katrin, Tarun ja Fannin selfie livepisteeltä

Kuten arvata saattaa, että kun 50 samasta asiasta innostunutta akkaa lyödään samaan tilaan, on puheensorina kovaa ja naurunremakat sitäkin kovempia. Oli niin siistiä nähdä ennestään tuttuja tyyppejä ensimmäistä kertaa livenä ja vähintään yhtä siistiä tutustua täysin uusiin ihmisiin! Jonkun sattuman kautta päädyin samaan pöytään toisen syntyperäisen Luvialaisen JA toisen sosionomin kanssa, joten siinäpä riitti puhetta meidän pöydässä! Siisteintä oli ehkä nähdä niitä, joita on jo kauan seurannut instagramissa ja kommentoinut kuvia, mutta ei ole muuten ollut tekemisissä.

Taru ja Fanni ahkerina askartelemassa

Summa summarum, vaikka mulla oli raskaat pari päivää alla ja mieli oli todella maassa miittipaikalle mennessä, niin huolet ja murheet unohtui ainakin hetkeksi. Valtava kiitos kaikille mukana olleille! Ootko sä joskus ollut jonkun harrastusryhmän tapaamisessa?

-Pinja

suhteet tapahtumat-ja-juhlat ystavat-ja-perhe hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *