Jaa kuka?

Hola! Olen siis Pinja, 20-vuotias Tamperelaistunut landetyttö, jonka nykyinen lokaatio on Ylöjärven rauhassa. Olen kirjoittanut blogia oikeastaan vain omaksi ilokseni viimeiset kuusi vuotta (vanhat jäljellä olevat postaukset löytyvät täältä) ja nyt tein vihdoin päätöksen uudelleen aktivoida ja kunnolla julkistaa tämä harrastus. Blogin lisäksi olen kirjoittanut runoja, novelleja ja joitakin lyriikoita, ja nyt tietenkin korkeakouluopinnoissa reflektiivisiä esseitä. Muita suuria intohimoja elämässä ovat musiikki, urheilu ja bullet journal, joista jokaisesta on tulossa oma postauksensa lähitulevaisuudessa.. Olen naimisissa ja asun mieheni ja koiramme kanssa, pyöritetään aikuisten oikeaa arkea ja haaveillaan omakotitalon rakentamisesta. 

Opiskelen Tampereen ammattikorkeakoulussa sosiaalialaa (sosionomi amk) ja olen aloittanut opintoni jo syksyllä 2016, mutta joutunut keskeyttämään ne reilun puolen vuoden jälkeen valtavien mielenterveys- ja terveysongelmien iskiessä märällä rätillä päin kasvoja. Nyt puolitoista vuotta myöhemmin, pitkän sairasloman ja keikkatöiden jälkeen, olen jälleen opinnoissa kiinni, tosin syksyllä vielä osa-aikaisesti sillä olen syksyn opinnot jo aikanani suorittanut ja nyt olen vain ryhmäytymisen kannalta oleellisilla opintojaksoilla. Tämän blogin yksi isoimmista teemoista tulee varmasti olemaan näiden haasteiden kanssa pärjääminen opiskelu- ja työelämässä, sekä ihan jokapäiväisessä arjessa. 

 

IMG_20180902_175425_771.jpg

Yksi merkittävistä hyvinvointiani tukevista päätöksistä on ollut puolitoista vuotta sitten ottaa koira. En ole koskaan päivällä kotona oikeasti yksin, vaan aina on karvalapsi seurana. On myös joka aamu syy nousta sängystä ja aivan pakko poistua kodista useampi kerta päivässä. Silloin kun käyn koulussa tai muilla asioilla, on maailman parasta tulla kotiin, kun pieni on aina niin onnellinen mamin paluusta. Lucia täyttää lokakuun lopulla jo 2 vuotta !! Ollaan myös vakaasti harkittu toisen koiran ottamista ja se toivon mukaan tulevaisuudessa toteutuu.

Allekirjoittaneen nassu ei välttämättä ole kirjoitettujen asioiden kannalta relevantti, mutta itse ainakin tahtoisin tietää minkä näköinen naikkonen näitä juttuja kirjoittelee. Alla siis kuva, joka on otettu ennen yksiä tämän syksyn opiskelijahippaloita. Yleensä, kotona ollessa siis, näytän aivan perunalta. Nyt vielä lyhyt ja ytimekäs lista ranskalaisin viivoin asioista, jotka minua kiehtoo, kiinnostaa, askarruttaa ja ihastuttaa ja jotka siis tulevat täällä vahvasti näkymään;

Musiikki siis laidasta laitaan, kirjaimellisesti Kaija Koosta ja Sannista Amorphikseen ja Turmion kätilöihin saman päivän aikana.
Laulaminen suihkussa, autossa, yksin, seurassa, kaverin kotistudiolla …
-Liikkuminen ja hyvinvointi oman jaksamisen mukaan, läsnä elämässä päivittäisellä tasolla kuitenkin
-Bullet journal auttamaan arjen hallinnassa
-Mielenterveysongelmat löytyy omasta takaa
-Ystävät ja heidän monimuotoiset tarinansa, toivottavasti ihan vieraskyniksi asti
-Parisuhde on puolet tästä elämästä
-Perhe ei suinkaan ole pahin
-Opiskelu sosiaalialalla ja siihen liittyvät ilmiöt
-Politiikka vasemmistoliittolainen suvakkihu*ra täällä hei
-Ihmisoikeudet tasa-arvo, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeudet
-Ajankohtaiset tapahtumat ja ilmiöt kannanottoja tulossa

IMG_20180907_102404_533.jpg

 

-Pinja

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *