Kirppislöydöt!

Jotkut ehkä tietääkin, että yli puolet mun vaatteista on kavereilta (tai äidiltä) saatuja tai kirpparilta hankittuja. Yhtenä syynä käytettynä ostamiseen on ihan vain opiskelijabudjetti, mutta toinen iso syy on se, että miksi ostaa kalliilla uutta, jos voit saada edullisesti vähän käytettyä. Näin ei tarvitse tukea monikansallisia vaateyrityksiä ja pelastaa vaatekappaleita turhalta roskiin joutumiselta.

Lähdettiinkin siis eilen Erjan kanssa ostosmatkalle Kangasalle Pirkan kirpputorikeskukseen. Olen jo pitkään haaveillut siellä käymisestä ja nyt kun meillä Erjan kanssa osui aikataulut sopivasti yksiin niin sinne siis! En ole koskaan ennen ollut yhtä isolla kirpputorilla, se oli t a i v a s. Okei omassa mielessä on ehkä edelleen turhan kirkkaana Porin melkolailla heikot kirpparimahdollisuudet, mutta ei ne Tampereen keskustankaan kirpparit mitään valtavia ole. Ne meen muuten raidaamaan ens viikolla Hannan kanssa. Täältä Kangasalan paratiisista tehtiin molemmat erittäin positiivisesti yllättäneitä hyviä löytöjä, ja vielä erittäin hyvällä hinnalla. Omista löydöistä kuvat alla.

 

Tämän aivan ihanan topin hinta oli 4e! Koska se on vähän siistimpää kangasta ja fiksun näköinen, käy se farkkujen tai hameen kanssa vähän parempaankin tilaisuuteen, olematta kuitenkaan liian juhlallinen myös arkivaatteeksi.

Nämä maailman cooleimmat hippihousut maksoi 5e. Kyseessä on siis tyköistuvat kangashousut ja tulee varmasti luottovaatteeksi farkkujen rinnalle. Kangas oli täysin moitteettomassa kunnossa, joten omaan silmään oli uutta vastaavat.

Mukaan tarttui myös tämä ihana perusmaximekko vitosella. Rakastan maximekkoja, koska ne on niin kuin ei olisi mitään päällä. Plus tässä yksilössä on taskut!!
Näiden lisäksi ostin myös keskipitkän ohuen neuletakin hintaan 7e, mutta siitä ei ole kuvaa tähän hätään. Koko ostosreissun hintalapuksi tuli siis 21e ja sain useamman mielettömän ihanan vaatekappaleen! Innolla odotan tuleeko keskustan kirppareista ensi viikolla yhtä hyviä löytöjä.

Milloin sä oot viimeksi käynyt kirpputorilla?

-Pinja

 

muoti ostokset paivan-tyyli vastuullisuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *