Paluu bujoiluun + arvonta!

Joku ehkä muistaakin tämän mun edellisen postauksen bujoilusta viime syksyltä. Bujoilua jatkui silloin vähän yli vuodenvaihteeseen asti, jonka jälkeen se alkoi tuntua pakkopullalta. Huhtikuun loppuun asti vielä jaksoin yrittää jotain sinne päin, vaikka tein aukeamia jälkikäteen ja en ollut omiin tuotoksiin todellakaan tyytyväinen. Sitten päätin suosiolla piilottaa kaikki askartelukamppeet syvälle laatikoiden uumeniin odottamaan ehkä palaavaa inspiraatiota ja elinvoimaa. Ja kesäkuun alussa se iski! Tai no elinvoimasta en tiedä, mutta menoja ja muistettavaa alkoi taas kertymään sellaista tahtia, että elämä ilman henkilökohtaista kalenteria alkoi olla, noh, haastavaa.

Bujoilun sekundääri aloittaminen olikin ensimmäistä kertaa huomattavasti helpompaa, kun kaikki tarvittavat systeemit piti vain kaivaa esiin laatikoiden syövereistä. Vanhassa muistikirjassa olisi vielä ollut tilaa, mutta tuntui siltä, että täysin uusi alku bujoiluun on siinä hetkessä parempi. Onneksi jemmasta löytyi myös edellisen muistikirjan täyttymistä odotellut, herkullisen kirkkaanpunainen Leuchtturm1917! Samalla keksin vihdoin käyttöä sosiaalialan asiantuntijapäiviltä napatuille Setan tarroille. Nyt jos koskaan bujo on kansiaan myöden omistajansa näköinen.. Aloitussivun kirjaintarroista ja stanssiyksisarvisista on kiittäminen ihanaa Karoa!

Nyt jos mua yhtään tuntee, niin ei pitäisi tulla yllätyksenä, että Kesäkuun teemaksi valikoitui ilman sen suurempaa ajattelua pride. Sateenkaaria ja yksisarvisia siis tiedossa. Lähdin tekemään kuukausiaukeamat edelleen vanhalla, hyväksi koetulla asettelulla. Viikkoaukeamista puolestaan päätin, että en enää yritä tehdä mitään hirveällä kiireellä ja väkipakolla, vaan kaikessa rauhassa suunnitella ja tehdä sellaisia aukeamia, joista just mä tykkään. Ja nyt tosiaan erona vanhaan bujoon on se, että teen kuukaudet teemoittain, enkä fiiliksen mukaan kaikista viikoista ihan minkälaisia sattuu..

Heinäkuuta päätin lähteä lähestymään vihreän ja kasviteeman kautta. Se olikin yllättävän vaikeaa, sillä mulla oli vähemmän siihen teemaan sopivia tarroja ja washeja (teippejä), kuin mitä olin ajatellut.. No, hyvä siitä kuitenkin tuli! Btw, Heinäkuu näyttää siksi näissä kuvissa näin tyhjälle, että kuvat on otettu jo viime viikolla. Nyttemmin sieltä löytyy jo huomattavasti enemmän menoa ja meininkiä.

Elokuussa en olekaan vielä päässyt kuukausiaukeamaa pidemmälle ja se saakin odottaa kesälomareissun jälkeiseen aikaan. Elokuun teema on kuitenkin siis jo päätetty ja se on vaaleanpunainen ja kukat. Jälleen kerran vaikeahko ja vieraampi teema mulle, mutta itseään on hyvä haastaa välillä, eikö? Toinen haaste oli siinä, etten tee mitään ”turhaa” vaikka mieli tekisi. Esimerkiki menkkatrackeri olis periaatteessa tosi kiva, mutta se nyt on jo moneen kertaan todettu, etten täytä sitä kuitenkaan..

Ja nyt siihen arvontaan! Koska vajaassa kahdessa vuodessa askartelutavaraa on kertynyt yli omien tarpeiden, haluan nyt laittaa hyvän kiertämään. Jos siis olet kiinnostunut kalenteriaskartelusta tai bujoilusta, olet vasta aloittanut tämän harrastuksen, sinulla ei ole varaa hankkia uusia tuunaustarvikkeita tai haluaisit vaikka ilahduttaa kaveria (tai itseäsi), niin nyt on sun hetki! Arvontavoitto on sisällöltään yllätys, mutta voin sanoa, että se on suuri. Arvontaan voit osallistua jättämällä blogin kommenttiboksiin haluamasi kaltaisen vastauksen siihen, miksi just sun pitäisi voittaa + sähköpostiosoite tai instatili, jonka kautta sut tavoittaa. Arvonta suoritetaan kommentoineiden kesken maanantaina 15.7. ja voittajan olen yhteydessä saman päivän aikana. Julkaisen voittajan ainakin instan storyssä, joten oman elämänsä Ulla Taalasmaat; stay tuned!

-Pinja

Ps. askartelijat! Ottakaa facebookista haltuun meidän free minded kalenteriryhmä Finnish planner addicts gone wild!!

hyvinvointi hyva-olo diy oma-elama
Kommentit (13)
 1. Kerttuliinu
  6.7.2019, 14:57

  Jos voittaisin antaisin äidille synttärilahjaks itsekorustelemani Bujon. kun on ollut jo aika kauan suunnitteilla että tänä vuonna tekisin lahjan itse.

  1. Kerttuliinu
   6.7.2019, 14:57

   Ja siis mun ig on kerttuliinuu

 2. Hankin just elämäni ekan plannerin, eikä oo oikee homma ja tarvittavat välineet hanskassa vielä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *