Trendi ja Lily virallistivat suhteensa!

timanttisormus.jpg

Ai että me tykkäämme tarinoista, joilla on onnellinen loppu! Kuten vaikka tällaisista:

Reilu vuosi sitten Trendin toimituksessa elettiin epävarmuuden aikaa. Lehteämme kustantanut Forma Publishing Group oli myynnissä, ja Trendin tulevaisuus oli hämärän peitossa. Voitte kuvitella, miten suuri oli helpotus, kun keväällä 2012 saimme kuulla uutisia: Trendin uusi omistaja oli A-lehdet, suuri suomalainen aikakauslehtitalo ja perheyritys. Kaupan päälle saimme myös uuden, fiksun ja filmaattisen päätoimittajan nimeltä Jenni Lieto.

Ja sattuipa niin hauskasti, että samainen Jenni päätoimitti myös Lily-verkkoyhteisöä – joka muuten oli jotain sellaista, jota olimme Trendin toimituksessa jo pikkuisen kadehtineet. Että onpa mahtava idea tällainen fiksu, hauska ja tyylikäs blogiyhteisö naisille. Oikeastaan vähän niin kuin Trendi verkossa, ajattelimme.

Siksi tuntuu varsin luontevalta, että vastedes Lily ja Trendi ovat yhtä: Trendi.fi:n blogit ja muu sisältö ovat jo siirtyneet Lilyyn, joka vastedes on myös Trendin yhteisö verkossa. Siitä, mitä uudistus meidän kaikkien kannalta tarkoittaa, voit lukea lisää täältä.

Ja koska Trendiä ja Lilyä toimittaa yksi, yhteinen toimitus, yhdistimme voimamme myös bloggaamisessa – Maijan ja Heinin juttuja voit jatkossa lukea toimituksen blogista, Noora ja Anni taas jakavat muoti-inspiraationsa ja kauneusuutisensa Nissi & Nuotio -blogissaan.

Toivottavasti nähdään siellä – Trendi Loves kiittää ja kuittaa!

P.S. Kannattaa myös osallistua pusukisaamme: voit voittaa kuvan timanttisormukset itsellesi ja kaverillesi.

puheenaiheet uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (2)
  1. Hei, tuo Auta ELina blogi hävisi tässä muutossa, vaikkei ollutkaan kirjoittanut pitkään aikaan. Jäin kaipaamaan joitain hänen juttujaan, ei niitä olisi mahdollista saada luettavaksi?

  2. nyt eloa tänne

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *