Ei vika ole sinussa vaan vaatekaapissasi

dealbreaker.jpg

”Ikinä en seurustelisi miehen kanssa, joka syö lihaa”, julisti ystäväni kovaan ääneen kantakahvilassamme muutama vuosi sitten. Synnytettyään lapsen nykyiselle avomiehelleen, vannoutuneelle sekasyöjälle, on mieli muuttunut.

Kaikki tarinat eivät kuitenkaan pääty samoin. Jollekin kumppanin ilmestyminen toisille treffeille leijonariipus kaulassa voi olla liikaa, toinen ei voi sietää potentiaalisen kumppanin hullaantumista Dr. Albaniin tai itämaisiin uskontoihin.

Olemme tekemässä Trendiin juttua, jossa pohditaan, mitkä tekijät määrittelevät suhteen onnistumista? Mitkä ominaisuudet voivat koitua suhteen kynnyskysymyksiksi?

Tähän kaipaisin teidän lukijoiden kokemuksia aiheesta! Missä asioissa et tee kompromisseja? Onko kumppanin ”väärä” poliittinen mielipide, kirjallisuusmaku tai vaatetyyli koitunut kohtalokkaaksi suhteelle? Milloin kannattaa luovuttaa heti, vai onko ennakkoluulojensa kohtaaminen joskus kantanut hedelmää?

Kerro oma tarinasi blogin kommentteihin joko etunimelläsi tai nimimerkillä. Osa tarinoista voi päätyä myös jutun materiaaliksi.

Terveisin Trendin avustaja Kaisu

Kommentit (39)
  1. Ehdoton ehdoton, kertakaikkisen ehdoton mahdottomuus on rasismi ja oma ylemmyydentunto muita ihmisiä kohtaan.  Avara sydän, se on kaiken ydin ja onni.

  2. Kengät ovat hyvin merkittävät minulle, kuinka pinnalliselta se kuulostaakin. Kenkien valinta on tärkeä, ne ovat pitkäaikainen pukeutumisen perusosa, jolla viestitetään minusta jotain hyvin perustavanlaatuista ihmisestä. Olen intuitiivisesti lopettanut alkavat suhteet, kun kengät ovat alkaneet oksettaa. Olen kuitenkin joustanut; En pitänyt alkuunkaan ex-poikaystäväni kenkämausta. Seurustelimme kuitenkin 2,5 vuotta, jonka jälkeen myönsimme olevamme liian erilaisia. Toisaalta en rakastaisi nykyisen poikaystäväni kenkiä kenenkään muun kuin hänen jaloissaan, joten ehkä kenkäteoriani ei ole aivan vedenpitävä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *