Making of Sauli Koskinen

Trendi loves

 

Yksi hauskimmista asioista työssäni on kuvausten ideointi. Useimmiten kokoan jonkinlaisen inspiraatiokollaasin kuvaajan kanssa keskustellessani. 

 

 

Hienointa on päästä näkemään, kuinka valmiit kuvat ovat aina vielä upeampia kuin omassa päässä syntynyt visio. Peruskalliomme, kuvaaja-Marko ja stailistimme Iina, loihtivat yhdessä Saulin luottomeikkaajan Johannan kanssa energiset ja kansainväliset kuvat.

 

 

Ihastunein terveisin Sauli-fani ja Trendin AD Aiccu

P.S. Lisää inspiraatiokuvia Trendin Pinterestissä.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei
Ja kiitos kaikille, jotka olette olleet tekemässä tätä Sauli of Finland juttua. Nämä kuvat ovat ihania näin tietokoneelta katseltuna, mutta vielä ihanampia itse lehdessä. Ei voi kun tuijotta tätä kauneutta, ei malta päästää silmiään irti. KIITOS KIITOS ja KIITOS

Vierailija (Ei varmistettu)

Oli ihana juttu Saulista. Kiitos siitä

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa kun teitte jutun Saulista! Hän on jo pitkään ollut mun idolini ja on ilo lukea haastatteluja ja nähdä lisää upeita kuvia! Ostin Trendi lehden nyt ekaa kertaa kiitos Saulin <3 Hyvää syksyä xoxo Ada

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos ihanasta Sauli-jutusta! Upeita kuvia, Sauli on niin hyvännäköinen ja fiksu mies! Harmi että hän antaa niin harvoin haastatteluja, hänestä on mielenkiintoista lukea. Arvostan kovasti sitä että hän haluaa pitää yksityiselämänsä yksityisenä. Suomi saa olla hänestä ylpeä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos paljon tästä! Tänään kävin ostamassa elämäni ensimmäisen Trendi -lehden. Ihana Sauli :)

Aino Ahtiainen - Trendin AD (Ei varmistettu)

Ihanaa että tykkäsitte jutusta, meillä oli kivaa sitä tehdessä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan mahtava juttu ihanasta miehestä!! ♥ KIITOS

Oikein positiivinen juttu - jesss (Ei varmistettu)

Olipas hyvä ja kattava tuo artikkeli Sauli Koskisesta. Aivan ihanan valoisa ja värikäs kuten päähenkilö itsekin sekä toimittajan tyyli kirjoittaa oli hauskan kepeää ja havannoivaa.
Kuvat olivat suloisia!
Jäi leppoisan positiivinen maku suuhun ja piristi mukavasti tällaisena harmaan räntäisenä syyspäivänä. Kiitos!

Kommentoi