ARVONTA: Voita Marian Keyesin uusi romaani "The Break"!

Kävi vähän hassusti. Kun kuulin, että Marian Keyesiltä ilmestyy uusi romaani, ryntäsin ennakkotilaamaan sen. Koska kirjan julkaisuun oli vielä hyvä tovi, unohdin sitten autuaasti tehneeni ennakkotilauksen. No kas, kun sitten näin että eräästä toisesta paikasta oli mahdollisuus tilata kirja - ja saada kaupan päälle ostoskassi, pääni meni aivan pyörälle. Ilmainen ostoskassi! Sehän olisi melkein yhtä hienoa kuin ilmainen ämpäri! Ei siis muuta kuin äkkiä tilaamaan.

Pian paketti sitten saapuikin, ja hyvänen aika miten ihana se olikaan. Kirja oli pehmeäkantinen - aina plussaa, kun tiiliskiviromaani on kyseessä. Ja se ostoskassi, oi oi miten hiano se onkaan! Siinä on Marian Keyesin romaanin kuva kannessa! Kassi oli niin ihana, että se pääsi heti Turun kirjamessuilla kovaan käyttöön.

 

Muutama päivä myöhemmin postiluukusta kolahti sitten toinenkin paketti. Hämmennyin. En ollut mielestäni tilannut kyseisestä paikasta mitään. Paitsi että olin. Sen Marian Keyesin kirjan without the ostoskassi. Voi plääh. 

Koska minulla ei ole tälle toiselle kirjalle mitään käyttöä, ajattelin arpoa sen blogini lukijoiden kesken. Onkohan teitä nyt edes enää? Sen verran pitkään on blogini ollut tauolla.

Mikäs siis olisikaan osuvampi kirja arpoa blogitauon päätyttyä kuin tauosta kertova kirja eli The Break?  Se nyt tosin kertoo hieman erilaisesta tauosta, eli nelikymppisestä pariskunnasta, joka päättää pitää avioliitostaan tauon. Korjaan. Aviomies päättää pitää tauon ja lähteä puoleksi vuodeksi omille teilleen. Kirja kertoo sitten siitä, miten eri perheenjäsenet tästä tauosta selviävät - vai selviävätkö? 

 

Jos pidät Marian Keyesistä ja blogistani, tervetuloa osallistumaan arvontaan! Kirja arvotaan blogini seuraajien kesken. Vastaa kommenttikenttään seuraaviin kysymyksiin: a) Mistä Marian Keyesin kirjasta pidät eniten ja miksi? b) Mistä blogini jutusta olet pitänyt eniten ja miksi?

Arvonta päättyy keskiviikkona 18.10 klo 18.00

 

Kommentit

En osaa nimetä suosikkikirjaani, mutta postauksista tuli ekana mieleen Bridget Jones's Baby elokuvasta kertonut juttu, joka oli yhtenä osatekijänä siihen että kävin itsekin nauttimassa elokuvasta:) Tosin tykkään myös kirjaesittelyistäsi:) Niiden avulla on löytynyt hyvää luettavaa.

Ihana kuulla! Bridget Jones'sin Baby oli kyllä niiiin hersyvä leffa, että vieläkin naurattaa ;) Ja mahtava tietää, että kirjaesittelyjen avulla olet löytänyt luettavaa. Kirjaesittelyjä tulee pian lisää :).

Heliiiii (Ei varmistettu) http://rantapallo.fi/pimeaonni

Mikä on rekisteröitynyt seuraaja? :o seuraan sun blogia bloglovinin kautta.

Mutta arvaa vaan oonko ihan innoissani tästä Marianin uudesta kirjasta! Oon yrittänyt tanskasta sitä metsästä mutta ei ne piru myy englanniksi kaikkialla kirjoja! Pakko yrittää Suomesta löytää kun meen lomalle :D

Ehottomasti paras kirja on Kuuleeko kukaan? Ihan super surullinen mutta niin ihana! En vaan uskalla lukee sitä uudelleen ku itkin jo ekalla kertaa hirveenä. Ja tykkäsin sun kirjotuksista siitä Gilmore girl jutusta :D

Otin sen rekisteröityneet -sanan nyt pois tuolta jutusta ekstistä, niin ei aiheuta hämminkiä ;). Sellaisia vakiseuraajia kuten sä juuri tarkoitin :) Tosi kiva kun osallistuit arvontaan, etenkin jos kirjaa ei ole sieltäpäin englanniksi löytynyt! Kuuleko kukaan (Anybody Out There?) oli minustakin ihana. Ymmärrän tosi hyvin miksi sen lukeminen toiseen kertaan vähän hirvittää. Ihan on ollut ikävä Walshin sisaruksia välillä, ja etenkin Mammy Walshia! Joskus mietin mahtaakohan Marian kirjoittaa heistä enää ikinä? Tämä uusi The Break vaikuttaa oikein lupaavalta kyllä (olen nyt noin puolessavälissä), paljon on Marian ottanut siihen taas aineksia omasta elämästään. 

Tiivi (Ei varmistettu)

Bloglovinin kautta seuraan.
Rachelin loma on ihka ensimmäinen lukemani Keysin kirja. Valitsen nyt sen, vaikka kaikki lukemani Keysin kirjat ovat olleet ihan luettavia. Rachelin loma sai minut etsimään ja odottamaan muuta kirjallisuutta Keysiltä.
Ensimmäisen kerran törmäsin blogiisi, kun postauksesi käsitteli Laura Paloheimon Puppiduu-kirjan julkkareita. Pidän kovasti myös Paloheimon kirjoista.

Kiitos kovasti kommentistasi! Kiva kuulla, että pidit siitä Laura Paloheimon -julkkarijutusta. Keyesin kirjoista on tosiaan aika vaikea valita vain yhtä, koska kaikki ovat hyviä :) 

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Rachel's Holiday on lemppari erityisen hyvin kuvatun päähenkilökemian vuoksi.

Mä tykkään eniten niistä jutuista, joissa kerrot mitä puuhailet vapaa-ajalla. :)

Onpa tosi ihana kuulla, että tykkäät mun sähellysjutuista :). Mulla on ollut todella pitkään tyhjän ruudun kammo. Tuijotan ja tuijotan ruutua, mutta mitään ei synny. Pakko tunnustaa, että se johtuu osittain Lilyn muutoksista, jotka ovat pistäneet miettimään kannattaako enää edes jatkaa. On todella huojentava kuulla, että teitä ihania lukijoita vielä on. Kiitos, että olet ollut mukana alusta saakka! <3  

Hiisukas (Ei varmistettu)

Kuuleeko kukaan, jos yksi pitää valita. Siinä mielenkiinto säilyi koko kirjan ajan tosi hyvin, kun aina uusia asioita paljastui. Ja kun yksi juttu pitää valita, niin kirjahylly-esittely. Itselläkin ongelma, kuinka kirjoja säilyttäisi... Siihen kaikki vinkit enemmän kuin tervetulleita.

Kiitos kovasti kommentista & osallistumisesta & hyvistä perusteluista! Kirjahyllyt ovat kyllä kummia kapistuksia kun täyttyvät täyttymistään... Ne voisivat jotenkin laajeta itsestään, sitä mukaa kun uusia kirjoja tulee ;). Ryhdynpä heti miettimään uuisia vinkkejä! 

Maria Hakkala
The Variety Show

Ihan paras arvonta! :)

a) Anybody Out There? - Mahtava esimerkki Keyesin kyvystä kuljettaa tarinaa lukijan sitä tajuamatta; Annan elämän käännekohdissa saa olla mukana todella lähellä; Walshin perheen toilailua eniten!

b) Yksittäisistä jutuista samaistun fiiliksiisi pressitilaisuuksissa, ja yleisesti sinun ansiostasi olen löytänyt Jenny Colganin feel good -romaanit. :)

Voi miten ihanaa kuulla susta!!!! <3 Tuo on muuten niin totta, että siinä on Walshin perheen toilailua eniten, en ole tuota aiemmin tullut ajatelleeksikaan! Mulla on Walsheja ihan ikävä. Aivan mahtavaa kuulla, että olet löytänyt mun ansiosta Jenny Colganin romaanit! Hihkun täällä riemusta! :) Ja pressitilaisuudet.... ;) On niiiiiiin huojentavaa kuulla, että samaistut :) :) :) 

Onneksi olkoon Maria!!! Laittaisitko mulle sähköpostia, niin lykkäisin sulle sitten ihanaa luettavaa postiin? ;)

JaKa (Ei varmistettu)

Olen lukenut melkein kaikki Keyesin kirjat, ja vaikea nostaa sieltä mitään erityistä suosikkia. Josko tämä uusi kirja :)
Bongasin blogistasi joskus sen Lauren Graham -jutun ja ajattelin, että se kirja pitää lukea. Vielä tosin en ole saanut sitä käsiini.

A) En osaa sanoa. En ole lukenut vielä hänen kirjojaan. Ehkä nyt innostuisin!
B) Blogisi on minulle uusi juttu. Hyvältä vaikuttaa!

Arvonta on vihdoin suoritettu! Kirjoitin kaikkien osallistuneiden nimet pienille paperilapuille, jotka laitoin Mariskooliin. Marian Keyes tunnetusti rakastaa Marimekon tuotteita, joten ajattelin tuon esineen olevan mitä sopivin arvontalapuille. Erittäin puolueeton valvoja eli siippani, noh, valvoi tarkasti, että silmäni ovat tiukasti kiinni voittajalapun kulhosta poimiessani.... Tällä kertaa arvonnan voitti Variety Show'n Maria! Paljon Onnea voittajalle ja tuhannet kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille. Arvontoja seuraa jatkossakin, joten kannattaa pysyä kuulolla ;).

Kommentoi