Huima Himoshoppaaja -kilpailu: voita itsellesi sarjan uusin osa, Shopaholic to the Rescue!

Kävi hassusti. Ostin nimittäin vahingossa kahdesti saman kirjan. Tai ei se oikeastaan niin vahingossa ollut. Antakaas kun selitän.

Odotin koko vuoden hartaasti Sophie Kinsellan Himoshoppaaja-sarjan uusinta jatko-osaa, Shopaholic to the Rescue, joka ilmestyi lokakuussa. Tein kirjasta ennakkotilauksenkin heti kun se oli mahdollista. Sitten ryhdyin silmä kovana kyttäämään niin kirjailijan kuin suurin piirtein kaikkien tietämieni lontoolaisten kirjakauppojen ja kirjallisuustapahtumien somesivuja, siinä toivossa, että Kinsella olisi kirjan julkaisupäivänä jossain signeeraamassa kirjoja.

En nimitttäin halunnut missään tapauksessa, että minulle kävisi kuten viime vuonna, Himoshoppaajan edellisen osan ilmestyessä. Silloin kyttäsin kirjailijan somesivuja silmät väsyksiin, eikä missään mainittu yhdestäkään signeeraustilaisuudesta sanallakaan. (Olin valmis lennähtämään Lontooseen vaikka miten lyhyellä varoitusajalla). Noh, missään ei tuolloin kerrottu mitään, kunnes - tadaa  - illansuussa Twitter sun muut paikat alkoivat täyttyä ilmoituksista, joiden mukaan Kinsella oli kuin olikin järjestänyt Lontoossa pop up -signeerauksia vähän siellä sun täällä. (Noh, ei kai tapahtuma olisi 'pop up', jos siitä olisi kailotettu suureen ääneen etukäteen.)

Shopaholic to the Rescue saapui sitten postissa luvatusti juuri julkaisupäivänä. Mutta kas, samana päivänä Kinsellan kotisivuille ilmestyi hillitön uutinen: vaikka hän ei olisikaan itse paikan päällä, hän oli kuin olikin signeerannut 1000 kappaletta kyseistä kirjaa myytäväksi Waterstonesin Trafalgar Squaren myymälässä! Signeerattujen kirjojen "pieni" lukumäärä johtui kuuulemma kirjailijan nivelreumasta. Nyt ymmmärsin, miksi suuremman signeeraustapahtuman järjestäminen ei häntä innostanut...

Kiisin vimmattua vauhtia kyseisen kirjakaupan nettisivuille. Kyllä, signeerattuja kappaleita oli vielä "yli 10" ja sellaisen saattoi ostaa verkkokaupasta. Alkoi vimmattu pohtiminen: minulla oli jo yksi kappale kyseistä kirjaa, tosin ilman nimikirjoitusta. Miten tärkeää olisi saada täsmälleen saman kirjan harvinainen, nimmaroitu versio? Tunnustan. Ei minun tarvinnut asiaa loppuen lopuksi kovin kauaa miettiä. Pakkohan tuo nimmaroitu versio oli saada. Siispä  kirja oitis tilaukseen. Kun se vihdoin saapui, syynäsin nimikirjoitusta lähes suurennuslasin kanssa. (Suurennuslasina toimi mieheni, but you get the point.) Sitä vaan, että mustalla tussilla tehty nimmari näyttää hivenen siltä, että se voisi olla myös...hmmm...painettu kirjaan. Päätin nyt kuitenkin uskoa siihen, että aito on. (*yrittää vakuutella itselleen ääni väristen*)

 

Sydänsuklaarasia ei saapunut nimmaroidun version mukana, mutta se teki lukuelämyksestä entistäkin ihanamman. 

Tästä pääsemmekin vihdoin tämän postauksen varsinaiseen aiheeseen - joka ei ole yllä oleva suklaasydän  - vaan se, että koska minulla kerran on nyt kyseistä kirjaa kokonaiset kaksi kappaletta, lahjoittaisin mielelläni niistä toisen (no yllättäen sen nimmaroimattoman) version teille! 

Kovin paljon en kirjasta voi paljastaa, muuta kuin että Shopaholic to the Rescue jatkuu siis suoraan siitä cliffhangeristä, mihin vuosi sitten ilmestynyt Shopaholic to the Stars (suom. Himoshoppaaja tähtien tiellä) päättyi:

 

 

Voittaaksesi kirjan, sinun täytyy vain vastata kolmeen seuraavan kysymykseen: 

1) Mistä Himoshoppaaja-sarjan kirjasta olet tykännyt eniten ja miksi?

2) Kuka on sarjassa lempihahmosi ja miksi?

3) Jos voitat kirjan, luetko sen itse vai annatko lahjaksi?

Vastausaikaa onpi ensi viikon keskiviikkoon eli 9.12 asti! Eli no panic, hyvin ehtii!

 

Kuvat. irisihmemaassa, amazon.co.uk

 

 

Kommentit

Rimmo (Ei varmistettu)

Tässä kilpailussahan pitääkin olla jo asiantuntemusta, jos aikoo menestyä! = )

Toiveissa on, että kirjan voittaisi joku Himoshopppaajia lukenut ja niistä pitävä :) 

Mariaa
Hömppätaivas

Lempparini himoshoppaajista on Shopaholic Ties the Knot, täydellinen osoitus Beckyn mahtavuudesta.

Hahmoista pidän Lukesta ja Suzesta. Beckyn lisäksi tietysti. Hyvät sivuhahmot ovat niin kirjoissa kuin tv:ssäkin sitä parasta antia. Tylsää olisi ilman sivuhahmoja.  

Ja varmaan arvaatkin kuka sen kirjan lukisi jos sen saisin. ;) 

Joo, taidanpa arvata ;) Olen täysin samaa mieltä, hyvät (Himoshoppaajan kohdalla sanoisin jopa aivan mahtavat) sivuhahmot ovat aivan parasta. Heihin on vuosien varrella ehtinyt kiintyä aika lailla ;)

mmmaria (Ei varmistettu)

Haha oon lukenu kaikki useempaan kertaan mutta paras oli ehkä se toiseks uusin Shopaholic to the Stars eka joka oli pakko päästä lukee englanniks ku ei malttanu oottaa suomennosta :D
Parhaita hahmoja no Becky tottakai ja Tarquin joka on nii sulonen jotenki :) parasta oli kun Tarquin ja Suze pääty yhteen! <3
Lukisin ehdottomasti ite!! Ja sen jälkeen lainaisin kaverille joka myös ollu on iso himoshoppaaja fani siitä lähtien kun vinkkasin sille kyseisistä kirjoista joskus kauan sitten kun niitä oli ilmestyny vaan muutama :D Oon ettiny tätä lähi kirjakaupoista mut ei oo löytyny :(

Oijoi, minustakin oli aivan parasta kun Tarkie ja Suze päätyivät yhteen! ;) Oma lempihahmoni (no ei taida olla vaikea arvata) on ehdottomasti Tarkie, se on tosiaan jotenkin niin mainio. Ihanaa, että kirja pääsisi sulla kiertoonkin! :)

Pssst... Olet voittanut arvonnan!

Lähetäthän osoitteesi sähköpostiini, niin lähetän kirjan mahdollisimman pian.

P.S. Pahoittelut, että kesti, mutta olen ollut kipeänä

mmmaria (Ei varmistettu)

Laitoin sähköpostia. Eikä mitää vaikka kesti, hyvää kannattaa oottaa! :D

maryjane
Todella jossain

1) Mistä Himoshoppaaja-sarjan kirjasta olet tykännyt eniten ja miksi?

- Aika rintarinnan ovat ensimmäinen ja kolmas kirja, eli Himoshoppaajan salaiset unelmat ja Himoshoppaajan ratkaiseva askel.

2) Kuka on sarjassa lempihahmosi ja miksi?

- Jostain perverssistä syystä pidän Janicesta :D Se on niin klassinen touhutäti. Luke ja Becky taas on sellaisia hahmoja, joista vuorotellen joko pitää tai tahtoo ravistella järkeä niille päähän. Becky on niiiiin tyhmä, mutta hyväsydäminen höntti. Luke taas on jääräpäinen ja etäinen uraohjus, sekä niiiiiin tyhmä, kun sille uppoaa Beckyn tuhannet hätävalheet :D Toisaalta Luke on kuitenkin hyvä mies.

3) Jos voitat kirjan, luetko sen itse vai annatko lahjaksi?

- Itse! MinunminunminunMINUN!

Hih, mullakin ehkä suosikki tuo eka osa (englanniksi), se aloitti kaiken ja oli jotenkin niin hillitön niine suomi-heittoineen ja oli aivan mahtava tutustua kaikkiin hahmoihin ekaa kertaa. Mäkin pidän tosi paljon Janicestä! Joudun täällä melkein käsieni päällä istumaan, etten vahingossa tähän kirjoittaisi paljastuksia tästä uusimmasta osasta, mutta sen vain sanon että Janice-faneille on luvassa aikamoisia naurunpyrskähdyksiä kyllä ;). 

Ette muuten usko miten IHANAAAAAAAAA on kuulla, että löytyy muitakin Himoshoppaaja-faneja!!!! Saa kerrankin jakaa näiden kirjojen hillittömyyden & niiden tuottaman ilon muiden kanssa!!! Parasta ikinä!!! ;)

Deceiving Appearance

Voi että!! Pakkohan näihin kysymyksiin on vastata!

- Lempikirjat sarjasta ovat ensimmäinen ja kolmas osa. Ensimmäinen osa oli pitkään sarjan ainoani, ja olen lukenut sen monesti. Ja eihän siitä kolmannesta osasta voi olla pitämättä! 

- Lempihahmoihin kuuluu minullakin ehdottomasti Janice, hän on minusta jotenkin niin ihana hahmo. Beckyn lisäksi tietysti, Beckyssä nyt vaan on sitä jotain mikä tekee hänestä hahmona niin hurmaavan!

- Lukisin ehdottomasti itse! Ostin edellisen osan aika lailla heti kun se ilmestyi (englanniksi tietysti), ja kun se loppui, olen ollut välillä hieman vaikeuksissa kärsimättömän luonteeni kanssa, kun en ole saanut selville, että miten tarina jatkuu..! 

Voi että näitä vastauksia on ihana lukea!!! 

Janice on tosiaan hurmaava, ja Becky ihan huippu, eihän siitä pääse yli eikä ympäri.

Mun tekisi niiiiiiin mieli vähän paljastaa tästä uusimmasta osasta jotain, mutta enenenenenen, kun en halua pilata kenenkään lukuiloa! :)

Tahiti

voieii arvonta meni jo mutta piti vielä tulla hehkuttamaan himoshoppaaja kirjasarajan loistokkuutta! niin ihania ja kepeitä luettavia että niihin voi palata aina uudelleen ja uudelleen..

Suosikkikirjani on himoshoppaaja ja baby, luin sen raskausaikana ja osui sopivaan ajankohtaan! suosikkini on Beckyn lisäksi Beckyn äiti, yhtä höpsöjä ja ihania molemmat :)!

Kirjan lue itse ja säilytän tytölleni luettavaksi :) eli eikun shoppaamaan!

Kommentoi