Lauren Graham: From Gilmore Girls to Gilmore Girls

Joskus kirjan nimi kertoo teoksesta enemmän kuin minkään sortin kirja-arvostelu. Siispä, iloksenne olkaapa hyvä:

 

Ja kirja tosiaan myös tekee kaiken mitä sen varsin pitkä otsikko From GILMORE GIRLS TO GILMORE GILRS (and everything in between) - Talking as Fast as I can lupaa. Graham kertoo näyttelijänuransa alkutaipaleesta, katastrofaalisista treffeistä ja treffikumppaneista, vaikeuksistaan löytää "sitä oikeaa" kuin kokemuksistaan esimerkiksi Muodin huipulle -sarjan tuomarina. Mutta mikä tärkeintä, hän kertoo myös sekä alkuperäisen Gilmore Girls -sarjan tekemisestä että siitä millaiselta tuntui palata Lorelain rooliin yhdeksän vuotta alkuperäisen sarjan päättymisen jälkeen.

Romantiikan ystävien iloksi hän kertoo myös ensitapaamisestaan miehensä Peter Krausen kanssa... Juuri tämän enempää ei kannata kirjasta paljastaa, paitsi ehkä se, että kirja sisältää runsaasti otteita päiväkirjasta, jota Graham piti Gilmore Girls: A Year in The Life -sarjan kuvausten aikana. 

Kommentit

Mariaa
Hömppätaivas

Ääää, en yleensä lue elämänkertoja, mutta tämä on ehkä pakko lukea! Mistä tämän saa?!

Tää on tosi kepeällä, jotenkin "Lorelaimaisella" tyylillä kerrottu ja on tosi lyhyt (heh, hyviä lukuvinkkejä mullakin....) Mä tilasin tän verkkokaupasta. Äkkivilkaisulla näyttäis löytyvän useimmista kirjakaupoista netissä. 

Kommentoi