Osallistu arvontaan ja voita Harper Collins Nordicin uunituore chick lit -suomennos!

 

Harper Collins Nordicin ihkaensimmäinen suomennos ilmestyy tänään, maanantaina 1.6. 2015! Ja mikä parasta, kirja on chick litiä! *tanssii kuvitteellisissa Minna Parikan kengissään ja kohottaa yhtä kuvitteellisen kuohuviinilasillisen!*

Kyseessä on siis bestseller-kirjailija Mhairi McFarlanen esikoisteos Sinusta kaikki alkoi (Here's Looking At You). 

Anna Alessi haaveilee mukavasta miehestä, jonka kanssa käydä syvällisiä keskusteluja ja jakaa harlekiinimaisia hetkiä. Mutta miten käy kun Annan elämään ilmestyvä mies onkin muuan James Fraser, eli sama tyyppi, joka nöyryytti häntä aikoinaan perin pohjaisesti koulussa? 

Kirja-arvio ilmestyy blogiini lähipäivinä, mutta nyt juuri sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus voittaa tämän mainion kirjan suomennos itsellesi! Harper Collins Nordic haluaa nimittäin ilahduttaa Tuhat ja yksi kirjaa -blogin lukijoita lahjoittamalla minulle 2 kappaletta kyseistä kirjaa arvottavaksi! Voit osallistua arvontaan kertomalla kommentissa minkä takia juuri sinun pitäisi voittaa tämä kirja. Muista myös meilata minulle sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun tarvittaessa yhteyden. Arvonta alkaa NYT ja päättyy torstaina 4.6. klo 18.00. Onnea arvontaan!

 

 

 

Kommentit

Rimmo (Ei varmistettu)

OSallistun arvontaan, koska en ole vielä lukenut yhtäkään chick lit kirjaa. Ne vaikuttavat blogin perusteella kuitenkin sen verran hauskoilta, että jo yleissivistyksen vuoksi pitäisi sellainen lukea. Arvontavoitto olisi mitä parhain mahdollisuus saada tämä asia hoidettua. = )

Jenniliini (Ei varmistettu)

Koska kiinnostus heräsi sen verran kovasti nyt tähän kirjaan :) Voi kunpa arpaonni suosisi :)

kv (Ei varmistettu)

Minulla ei tänä kesänä ole lomaa, mutta ehkä tätä kirjaa voisi lukea iltaisin parvekkeella ja saavuttaa kesälomatunnelman edes hetkiseksi:)

_Miiru (Ei varmistettu) http://videovuokraamontytot.blogspot.fi/

Kesä ja chick lit kuuluvat poikkeuksetta yhteen! En itse ole tänä vuonna vielä lukenut yhtäkään kunnon hömppäkirjaa, ja tästä yksilöstä olisi varmasti hyvä aloittaa :--))

Siinatar (Ei varmistettu)

Kirjojen suurkuluttaja täällä hep =). Eli mukaan kivaan arvontaan!

Satsuma (Ei varmistettu)

Miksi mun pitäis voittaa ;-)? Koska nykyisellään luen vain dekkareita. Olis aika avartua kohti chick littiä, joten tässä arvonnassa olis oiva mahis.

Hesu (Ei varmistettu)

Koska olen puolen vuoden ajan antanut itsestäni kaiken rakkaista rakkaimmalle vauvalleni (hän on moniallerginen ja alku on ollut haastava). Entisenä lukutoukkana en voi käsittää, kuinka siitä voi olla yli puoli vuotta, kun minulla on edellisen kerran ollut aikaa ja jaksamista nostaa jalat ylös ja ottaa kirja käteen. Ehkä olisi jo aika?

Heliiii (Ei varmistettu) http://rantapallo.fi/pimeaonni

En kestä! Vaikka en voittaisikkaa tätä niin tuun aika varmasti ostamaan tän :D Oon yrittäny ehtiä lisää chick lit kirjailijoita. Onhan niitä kyllä, mutta taso kyllä myöskin vaihtelee aika paljon. Oon muuttamassa kesäksi portugaliin ja mitä laukussa on eniten. Kirjoja. Itseasiassa 18 kirjaa. Ei se yks sielä lisää haittais :D

minttu47 (Ei varmistettu)

Olisi juuri sellainen kirja, joka sopisi hyvin kesälukemiseksi. Tykkäisin kovasti lukea!

Hiisukas (Ei varmistettu)

Varmasti mitä parhainta luettavaa kotiäidin omiin hetkiin :)!

Tytsy33 (Ei varmistettu)

Osallistun asrvontaan. Minun pitäisi voittaa, koska tarvitsen rentoa lukemista työmatkoille, sillä käyn päivätöissä ja vapaa-ajalla hartiapankkirakennan sekä väännän opinnäytetyötä.

Arhippa (Ei varmistettu)

Koska mun yöpöydällä on odottamassa tällä hetkellä vain dekkareita ja yksi elämänkerta naapurivaltion presidentistä eli ei niin kepeää kesäluettavaa...

Karenski (Ei varmistettu)

Koska ahmin kirjan kuin kirjan :)

Kristaliini (Ei varmistettu)

Kirjat, joille voi kohottaa kuoharilasillisen, on mitä parhainta kesälukemista :)

Onnea Kristaliini! Toivottavasti näit uuden postaukseni, sillä tämä ihana kuohulasillisen kera mitä parhaiten maistuva kesälukeminen lähtisi nyt sinulle, kunhan vain lähetät minulle postiosoitteesi! :)

Mariamaria (Ei varmistettu)

Kuvaus kuulostaa kepeän houkutelevalta, juuri sellaiselta, mitä mielentilani nyt kaipaa

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.