Parsakaalikeittoa ja onnen pipanoita

Onko onni aivan yliarvostettua?
Vai oletko kenties muiden mielestä vähän ”onnellinen”, jos sanot olevasi onnellinen?

Onnea on…
saada tehdä niitä asioita joista pitää, onnea on pienet asiat, onnea on tunne, kun onnistuu,
onnea on mielestäni myös kun juo tai syö jotain hyvää.
Onnea on auttaa toista ihmistä ja onnea on tulla autetuksi.

Onnea on hyvä kumppani ja ystävät sekä kaikki läheiset.
Onnea on osata ajatella positiivisesti, ehkä joskus jopa niiden vaaleanpunaisten silmälasienkin läpi.
Eikä saa jäädä märehtimään murheissa ja menneissä, vaan ottaa uusia iloisia askelia.
Onni on itsessä asuvaa, sydämen viisautta sekä
onni on rakastaa ja tulla rakastetuksi.
Siis…
Oletko sinä onnelllinen?
Minä ainakin olen.

Onnellisuus ei tarkoita etteikö olisi surua ja haasteita elämässä.

Onnellisuus on luottamusta kohdata ne.

-Tupu-

Parsakaalikeitto

Ainekset (4 annosta)

7 kpl
keitettyä perunaa
1 kpl
parsakaali
5 dl
vettä
1 tl
ruususuolaa
1 tl
timjamia
50 g
sulatejuustoa (viherpippuri)
2 dl
kaurakermaa
paahdettuja punaisia linssejä
35 min
{
AKTIIVINEN 30 min
PASSIIVINEN 5 min

Tee näin:

Pilko keitetyt perunat sekä parsakaali paloiksi.Parsakaalin varsi-osa kannattaa leikellä hieman pienemmäksi, että se kerkiää kypsyä keiton valmistuks ajassa.
Kaada perunat sekä parsa kiehuvaan suolalla maustettuun veteen.
Keitä kasviksia kymmenen minuuttia ja lisää joukkoon sulatejuusto sekä kaurakerma.
Mausta vielä timjamilla ja maista keittoa ennen tarjoilua.

Voit halutessasi laittaa valmiin keiton päälle lautaselle paahdettuja linssejä, siemeniä tai raejuustoa oman makumieltymysten mukaan.

hyvinvointi hyva-olo ruoka-ja-juoma ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *