2.12 / Joulukalenteri / Lucy Diamond / Joulu saapuu Rantakahvilaan

Huomenta ihanat lukijat ja hyvää joulukuun toista päivää. 🎄💖 Eilen starttasi Tuulen havinaa blogin joulukalenteri. Luvassa on jouluisia kirjavinkkejä sekä muuta joulukuuhun liittyvää arkea ja elämääni. Tervetuloa kurkkaamaan joulukalenterin luukkuja. Onko sinulla joulukalenteri ja jos on niin millainen? 🤶

Aiemmin syksyllä luin Lucy Diamondin Rantakahvilan ja muutama viikko sitten kuuntelin sarjan toisen osan, Joulu saapuu Rantakahvilaan. Kirja on ihana hyvän mielen pienoisromaani.

Avausosassa Evie aloitti uutena kahvilanpitäjänä tädiltä perimässään rantakahvilassa, Cornwallissa. Evie erosi Mattista ja tapasi ihanan Edin, jonka palkkasi rantakahvilan kokiksi. Alkuhankaluuksien jälkeen rakkaus puhkesi kukkaan ja pariskunta aloitti onnellisena yhteisen elämän ja jatkoivat yhteistuumin Rantakahvilan pitämistä. Toisessa osassa Eviellä on suunnitelmissa viettää ensimmäinen yhteinen, ihana joulu poikaystävänsä Edin kanssa. Mikään ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan. Ja yllätyksiä on luvassa kerta toisensa jälkeen. Eddin ärsyttävä veli tulee yllättäen sekaamaan pariskunnan idyllistä elämää. Tämän lisäksi Evien paras ystävä majoittuu yllättäin heille erottuaan poikaystävästään. Eikä siinä vielä kaikki. Joulunviettoon kun pamahtaa vielä Evien vanhemmat jää romanttinen joulu Edin kanssa vain haaveeksi. Pilalla joulu ei  kuitenkaan ole, se on vain erilainen. Lopulta Rantakahvilassa on elämää ja joulumieli on jokaisella.

Mukavaa päivää kaikille!

💖🌟 TUULEN HAVINAA, M

kulttuuri kirjat oma-elama
Kommentit (2)
  1. Tämä oli kiva ja kevyt kirja – juuri kokosin joulukirjapostausta, johon yhdeksi liitin tämän teoksen 🙂

    Minna

    1. Tykkäsin kans tästä, ihanan kepeä pienoisromaani. 😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *