21.12 / Joulukalenteri / Lucy Diamond / Jouluyllätyksiä rantakahvilassa

Rantakahvilaurani toisen ihanan, kuuman ja kiireisen kesän jälkeen olin odottanut uutta rentouttavaa ja kiireetöntä syksyä Edin kanssa, mutta sen sijaan syysviikot olivat huvenneet ahdistavien, itkuisten puheluiden, moottoritiellä edestakaisin sahaamisen ja mustien suruvaatteiden merkeissä.

Jouluyllätyksiä on jälleen luvassa Rantakahvilasarjan kolmannessa osassa. Rantakahvila on sulkeutunut talveksi ja raskaan syksyn jäljiltä Evie toivoo saavansa levätä hetken ja rauhoittua joulun viettoon poikaystävänsä Edin kanssa. Pian näyttää kuitenkin siltä, että Evien Ruth – siskon ja hänen lastensa joulu on mennä pieleen, joten Evie ojentaa auttavan käden. Kesällä Ruth oli saanut selvinnyt, että hänen miehellään ja parhaalla ystävällä oli ollut kaksi vuotta jatkunut suhde ja nyt hänen elämänsä lasten kanssa oli täysin riekaleina. Hyväsydäminen ja ystävällinen Evie ei voi jättää siskoaan pulaan vaan hän kutsuu siskonsa lapsineen joulunviettoon rantakahvilaan.

”Me hoidamme kaikki järjestelyt, lapset saavat juosta vapaasti rannalla ja sinä voit löhötä sohvalla viinipullon kanssa toljottamassa jouluelokuvia.”

Vähän ennen joulua Edie kertoo Evielle  ikävän uutisen ja heidän yhteiseen joulunviettoon tulee mutkia matkaan. Evie joutuukin yksin vastaamaan joulujärjestelyistä siskonsa ja tämän lasten tullessa vierailulle. Rantakahvilan väki kokee iloisia ja harmillisia yllätyksiä ennen kuin kahvilan väki pääsee rauhoittumaan joulunviettoon.

Rantakahvilasarjan kolmas osa on edeltäjänsä toisen osan tapaan kepeä ja nopeasti luettava pienoisromaani. Oli mukava päästä kuulemaan taas rantakahvilan elämästä. Vaikka pidinkin enemmän kakkososan tunnelmasta, oli kolmonen viihdyttävä ja miellyttävä lukukokemus.

Rantakahvilatunnelmin kylmään pakkasaamuun ja viimeiseen aamuvuoroon ennen jouluvapaita. ❄️🎅 Terveisin, M

kulttuuri kirjat
Kommentit (2)
  1. Nämä ovat ihania, kevyitä kirjoja!

    Minna

    1. Kyllä, nämä ovat sellaisia aivot narikkaan kirjoja. Mukavia ja letkeitä! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *