Jill Mansell: Ehkä tällä kertaa

Jill Mansellin Ehkä tällä kertaa on hiljaittain (heinäkuussa 2021) julkaistu Feelgood romaani. ”Kepeän kupliva kesä romanssi”on hauska ja viihdyttävä romaani, joka sopii hyvin kevyeen kesä lukemiseen. Kuuntelin kirjan äänikirjana Bookbeatista Anniina Piiparisen lukemana.

Minulla on Rileyn Seitsemän sisarta romaanisarja kesken, mutta lomalla olen tarkoituksella halunnut etsiä jotain muuta viihdyttävää kesälukemista. Ehkä tällä kertaa teoksen kuvaus houkutteli minut lisäämään kirjan kesälukemistoon.

”Mansellin teos sopii kesän lukulistalle kuin pörriäinen hunajapyttyyn ja tällä kertaa pöristellään luku matkalle Cotswoldsin maaseudulle Englantiin.”

Kirja kertoo herttaisesta naisesta, Mimistä, joka asuu parhaan ystävänsä kanssa Lontoossa. Uraansa keskittyvällä Mimillä on kotona ei niin herttainen poikaystävä. Mimi ihastuu Cooserbookin luonnonkauniiseen kylään, jonne hän menee tapaamaan isäänsä.Coosebrookisssa Mimi tutustuu Caliin, ihastuu ja lopulta useiden tapahtumien seurauksena hänen elämässä on edessä muutoksen tuulet. Cal ja Mimi tuntevat vetoa toisiinsa mutta puhaltavatko heille rakkauden tuulet vai kulkeeko heidän elämät eri suuntiin?

Mansellin teoksessa on hyvät henkilöhahmot, ihana pieni kylä Englannin maaseudulla, jossa tiivis yhteisöllisyys on tarinan keskiössä. Kirjassa on tahdikas juoni, teksti on sujuvaa ja tarina pitää otteessaan. Kevyttä kesälukemista sisältäen sopivasti draamaa ja romantiikkaa. Mukava kesäkirja.

Lukuterkuin M.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *