Kirjavinkkejä elokuun iltoihin

Elokuu lähestyy pian loppuaan ja monella on arki alkanut kesälomien jälkeen. Iltaisin ja vapaa-aikana on mukava hiljentyä ja rauhoittua hyvän kirjan pariin. Tein kahdeksan kohdan kirjalistan elokuulla 2021 julkaistuista uutuuksista,poimi omasi:

(Kuvat bookbeat)

1. Julia Thurén, Kaikki kuluttamisesta kirjassaan Thurén selvittää missä kuluttamisen juuret ovat, miten tavaran haalimisen voisi lopettaa ja millaisia tulevaisuuksia se voisi tarkoittaa.

2. Joël Dicker, huoneen 622 arvoitus. ”Kirjailija nimeltä Joël saapuu Verbieriin Sveitsin Alpeille aikeinaan lomailla ja unohtaa rakkaushuolet. Vanhassa luksushotellissa hän huomaa, että huone numero 622 puuttuu kokonaan, miksi? Joël ja samassa hotellissa asuva nuori nainen päättävät selvittää mysteerin.”

3.” Joona Keskitalon Tottelemattomat aloittaa huumekaupan maailmaan sijoittuvan rikosromaanisarjan ja kertomuksen kaveriporukasta, jossa jokaiselle oma etu on paras etu. ”

4. Kristin Hannah, Alaskan taivaan alla. Riipaisevan kaunis perheromaani Satakielen tekijältä.

5. Janne Huuskonen, Täydellinen päivä. Rikostoimittaja Mikko Hirvosella on raskas ja vaarallinen salaisuus. 1990 – luvun Helsingissä heroiini veti hyvän perheen pojan syöksykierteeseen. 2010 – luvulla Mikko on kunnianhimoinen rikostoimittaja, joka tietää alamaailman kontaktit ja ymmärtää rikollisten säännöt. Hän haluaa olla paras työssään, mutta on edelleen kuilun partaalla. Päätyykö hän itse huomenna uutisotsikoksi?

6. Anja Erämajan Olen nyt täällä metsässä 1 tunti ja 20 minuuttia kestävä äänikirja pääsi kirjalistalle teoksen nimen ja kauniin kannen perusteella.

7. Eppu Nuotion Niin kuin vierasta maata. Rakkausromaani.

8. Katja Kallion Tämä läpinäkyvä sydän on ”pakahduttavan kiihkeä romaani sopeutumattoman naisen ja neuvostovangin kielletystä rakkaudesta.”

Oletko lukenut jo jotain näistä? Mitä kirjoja sinulla on lukulistallasi? Vinkkaa omasi!

Lukuintoa toivotellen M

Kommentit (10)
  1. Syyskuun kirjavinkkejä – TUULEN HAVINAA | Lily
    20.9.2021, 14:12

    […] Elokuulla julkaisemani kirjavinkit elokuun uutuuksista löydät: täältä […]

  2. Kiitos vinkeistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *