Kommentointi

Hyvää iltaa lukijat ja muut blogia pitävät. Haluaisin kysyä teiltä, oletteko törmänneet täällä Lilyssä sellaiseen asiaan, että kommentointi on välillä teknisesti haastavaa? Minulla ongelma ilmenee siten että, lukijan kommenttiin en jostain syystä pysty aina vastaamaan. Usein joudun monta kertaa painamaan lähetä nappulaa, ja kommentti ei vain lähde. Tämä ongelma siis todella harmittaa, koska haluan aina vastata teidän kommentteihin ja välillä se on työlästä koska tekniikka ei pelaa. Nyt viimeisimpään postaukseni kommentteihin vastaaminen ei ole enää mitenkään onnistunut ja päätin ottaa asian esille.

Asiasta varmasti Lilyn ylläpitoon täytyy olla yhteydessä. Mutta kysyn nyt teiltä muilta ensin. Kiitos vastauksista! Ja pahoittelut mikäli minun vastausta ei kuulu. Tiedätte syyn!

P.S  Ja lisäyksenä vielä, että sama ongelma on myös usein kun yritän kommentoida jotain bloggaajan kirjoittamaa postausta. Kommentti ei vain lähde.

Aurinkoa syyspäiviin!

Mymmeli

Kommentit (15)
  1. Parthaiten saa kommentit ja vastaukset tuolla kun menee vas palkista kohtaan ”kommenit”. Todella harmittava ominaisuus, monesti olen sen kanssa taistellut.

    1. On harmillista ja aikaa vievää. Lily saisi korjata asian.

  2. Sama juttu. Blogin hallinnassa, kommentoinnin puolella usein vastaan…

    1. Nähtävästi kaikilla samaa ongelmaa. Ikävä juttu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *